![]() |
#311 |
Reputacja: 10
|
![]()
No fakt, jak łatki nie było to pół życia simowego mijało na zdobywanie rang xD ale z łatka jest ok i można fajnie zarobić na tym a niektóre żeczy są fajnymi elementami dekoracyjnymi do domów
![]()
|
![]() |
#312 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Liv edit: Dzięki za poprawkę, nie wiedziałam o tym ![]() W sumie dziwnie byłoby, gdyby jeden dodatek był uzależniony od drugiego, więc tym bardziej ![]() Ostatnio edytowane przez Liv : 06.08.2010 - 09:41 |
|
![]() |
![]() |
#313 |
Guest
|
![]()
mam pytanie, jak zdobyć kolejny punkt aspiracji? Chodzi mi o te, które mogę "wydać" klikając w te ludziki z skrzynią np. na wolniejsze zanikanie różnych potrzeb, drugą aspirację itd?
|
![]() |
![]() |
#314 |
Guest
|
![]()
Musisz utrzymywać wysoki wskaźnik aspiracji (najlepiej platynowy)
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#315 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#316 |
Reputacja: 10
|
![]()
Czy ja wiem... Ogólnie to wolno to rośnie, ale bez przesady żeby w ciągu 24 dni urosło o jeden punkt... Na pewno miałaś wysoką aspirację?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#317 |
Guest
|
![]()
tak, nawet rzadko spadała do złotej. Kupowałam mu to czego chciał, chciał zobaczyć ducha to nawet złamałam swoją zasadę i użyłam boolpropa i "dodałam do rodziny" jakąś cheerleaderkę i zabiłam i go straszyła. Dostał staw, chciał rangi to łowiłam. Chciał na wycieczkę to szedł, itd.
|
![]() |
![]() |
#318 |
Guest
|
![]()
Hm, może spróbuj utrzymać cały czas platynową?
![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
Guest
|
![]()
Już jest OK. Nie wiem czy to jakiś błąd, ale nagle dostałam 2 punkty.
|
![]() |
![]() |
#320 |
Reputacja: 16
|
![]()
Czy jeśli dam w insimenatorze miej losową ilość dzieci to będzie brana pod uwagę ich ilość jeśli simka ma kupioną wzmożoną płodność za punkty korzyści z aspiracji?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|