![]() |
#312 |
Guest
|
![]()
ja już normalnie nie mogę! wedlog mnie to będzie jeden z lepszych dodatków do simsów2. jestesem teraz w Warszawce, u siostry i mam nadzieję, że zostanę tu do premiery i wrócę z płytką w torbie, ale niestety chyba będę musiała wcześniej wrócić. na pewno ten dodatek będzie super! jejku ja już nie moge normalnie już chce to mieć!
|
![]() |
![]() |
#313 |
Guest
|
![]()
Bardzo się ciesze ,że wyjdzie nowy dodatek .Aktualnie niemam simsów ,ale ustaliłam z koleżanką ,że ja kupie sobię osiedlowy styl,a ona pożyczy mi the sims 2,nocne życie,zwierzaki,czas wolny i podruże ,a druga the sims cztery pory roku.jestem wiec bardzo podniecona i niemogę się doczekać.
|
![]() |
![]() |
#314 |
Guest
|
![]()
podróże przepraszam za błąd
|
![]() |
![]() |
#315 |
Guest
|
![]()
od 26 sierpnia tak gdzieś do 30, musimy wybrać się z koleżanką do Empika i kupić ten bajerancki OSIEDLOWY STYL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
#316 |
Guest
|
![]()
nieno jestem tak podekscytowana że zaraz WYBUCHNĘ!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
#317 |
Guest
|
![]()
* Osiedlowe Życie ^^
Nie spamuj ... |
![]() |
![]() |
#318 |
Guest
|
![]()
Miley, w tej ekstazie podniecenia radze ci zajrzec do regulaminu, jesli nie chcesz zarobic bana za spamowanie.
i przypominam - istnieje opcja EDYTUJ... |
![]() |
![]() |
#319 |
Guest
|
![]()
Ja już chce miec ten dodatek Jak bedzie w sklepie to odrazu kupuje!!!
|
![]() |
![]() |
#320 |
Guest
|
![]()
dzisiaj byłam w Auchanie w Empiku podeszłam do sprzedawcy i się zapytałam kiedy będzie u nich w sklepie OŻ to powiedział, że 26 sierpnia można go już u nich nabyć. Świetnie, czyli już za 3 dni.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 24 (0 użytkownik(ów) i 24 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|