Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Problemy z grą

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 01.12.2010, 18:07   #311
hellraiser
Guest

Domyślnie Odp: The Sims 3 Po Zmroku - wszechproblemy z grą

Instalując najnowszą łatkę, wyskoczyło mi to:
"Program wykrył region instalacji gry niewłaściwy dla tej aktualizacji.
Niniejsza aktualizacja wymaga innego regionu instalacji gry."

Wie ktoś o co może chodzić?

Edit: dobra już wiem. Ściągnęłem złą wersję łatki

Ostatnio edytowane przez hellraiser : 01.12.2010 - 18:23
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 02.12.2010, 11:53   #312
Nadine

Reputacja: 10

i jak z ta lata? bo w sumie nie wiem, czy instalowac, czy nie :< a da sie jakos usunac ta akutalizacje pozniej?

no i co do bugow, moja simka poszla ostatnio na impreze do apartamentu jakiegostam kolesia, a jak nia wracalam to utknela w windzie, z ktorej nie moglam wyjsc na zadne pietro, nie dalo sie jej przeniesc moveobjectem [byla na obcej parceli] i w ogole nic zrobic, wiec sobie ja odpuscilam, mam znikajacego lokaja; jest jego samochod i wszystko inne, tylko jego samego nie ma w domu, wiec nie moge zatrudnic nowego, a gdy juz mam lokaja wczesniej, a moj sim [sa w dobrych stosunkach] wybierze opcje 'popros o gotowanie' to moj lokaj z nim rozmawia, a pozniej idzie sobie czytac ksiazke eheh. + mojemu przyjacielowi sim w ogole nie chce chodzic do pracy [znika ta opcja, po prostu], straasznie denerwujace i dziwi mnie jak ea moze wydac gre, ktora jest pelna irytujacych bledow, naprawde mogliby to wydac miesiac pozniej, a w tym czasie sie przylozyc sie troche.

edit: o kolejny bug - moja simka ma caly czas w nastrojniku ta czerwona ikonke, ze sie boi wampira, niezaleznie, czy jest w szkole, czy w lazience, w domu, w parku, wszdzie eheh

[img]http://i41.************/34tajvd.gif[/img]

Ostatnio edytowane przez Nadine : 02.12.2010 - 14:12
Nadine jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 02.12.2010, 14:32   #313
anie_1981

Mam wszystkie te bugi, poza tym ostatnim, bo uśmierciłam wszystkie wampiry, więc nie ma kto straszyć moich Simów... Łatki nie instaluję. Nie chce mi się...
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 08.12.2010, 07:22   #314
anjanka

mam pytanie czemu gra mi podziała 5 min i później sie wyłącza? już sie uporałam z tym że gra nie ładowała się . W karierze tez tak miałam ale dzięki łatce było ok czyli musze aktualizację pobrać ?
anjanka jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 08.12.2010, 13:52   #315
Doti554
Guest

Domyślnie

Zrubcie tak neich teńczy ten zwykły taniec .
Z czasem jej się bojawi ten inny taniec najpier musi tego się naucyzć tak ejst tagże z tamtym tańcem trzeba go się nauczyć.

Nadine jak masz starego kompa to nic dziewnego napisz jakeigo masz hbo the sims 3 nie nadaje sięd o lapttopów jak se szłam doładować megabajty do laptoopa to mi ten powiedział że cudem the sims 3 fchodzi mi na kompie i the sims 3 nadaje się na komputery dobre komoutery które majom dobrom pamięć.

Ostatnio edytowane przez Starlight : 08.12.2010 - 16:31 Powód: ppp <inspired by Liv>
  Odpowiedź z Cytatem Otrzymano Ostrzeżenie
stare 08.12.2010, 14:51   #316
anie_1981

Doti554, po pierwsze edytuj posty. Po drugie, pisz bardziej... no wiesz... ortograficznie poprawnie. Musiałam ze 3 razy przeczytać Twoje posty, żeby coś zrozumieć. Po trzecie, to nie prawda, że laptopy nie nadają się na Simsy. To zależy od parametrów komputera/laptopa, a nie od tego, czy to laptop czy PC stacjonarny.

Łatkę już zainstalowałam, nie widzę różnicy zbyt wielkiej, jeśli chodzi o sprawność gry. Dodali faktycznie do katalogu kupowania wieżowce i zsyp na śmieci, ale nie dali skrzynki na listy z apartamentowców, ani tego dużego domofonu z wieżowców. Więc znowu półśrodki. W dwójce twórcy gry wychodzili naprzeciw naszym oczekiwaniom... w trójce dają coraz więcej przeszkód i "kłód pod nogi"...
stare 08.12.2010, 16:24   #317
hellraiser
Guest

Anie_1981 jest telefon z wieżowców, on jest w telefonach, ale w tej zakładce "Posortowane" czy jakoś tak, NIE w tym trybie gdzie ma się obiekty do sypialni, łazienki itp.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.12.2010, 22:55   #318
szparaag
Guest

ja mam problem z przyjeciami, chcialam zrobic impreze ale nie moglam bo opcja na telefonie nie jest dostepna i wyswietla sie dymek, ze nie moge byc na kilku imprezach jednoczesnie :/ patrze na widok miasta a tam zadnych imprez nie ma, czekam juz tydzien i opcja mi nie zniknela.. inni simowie w tym otoczeniu maja identyczna sytuacje, czy mieliscie moze podobny problem ?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10.12.2010, 18:41   #319
karolajn
Guest

a ci, którym się gra tnie, jakie mają parametry komputera? :/
Jaką macie kartę graficzną?
I nie pytam tutaj czy spełniacie warunki wypisane na pudełku, bo skoro się gra uruchomiła, to znaczy, ze je spełniacie. Bo np. mi gra się nie zacinała i nie zacina ani przed aktualizacją ani po aktualizacji - więc to pewnie kwestia rodzaju karty graficznej i pamięci. Ameryki chyba nie odkryłam, tak mi się przynajmniej wydaje.

Moderator usunął mój post wcześniej - ale teraz mam nadzieję, że nie
- PISZE SIĘ Z PRZYJACIÓŁMI. -

Ostatnio edytowane przez karolajn : 10.12.2010 - 18:43
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10.12.2010, 19:15   #320
anie_1981

Ja się pocieszyłam działającą grą około dwóch Simowych tygodni. Mi te Simy znikają\blokują się\są niewidzialne. Czasami przy tym znika interfejs gry i nic nie da się zrobić, wejść do trybu kupowania\budowy\edycji miasta. Najgorsze to jest to, że nie wystarcza przenoszenie całej rodziny z domem do nowego zapisu. Muszę naprawdę zacząć nową grę i od nowa stworzyć rodzinę. Bardzo ciekawe jest to, że mogę grać starym zapisem sprzed instalacji Po Zmroku i tam jest wszystko OK, jak na razie. Oszczędzam ten zapis, bo nie chcę, żeby też mi się popsuł.

EDIT:

Pisałam maila do pomocy technicznej, odpisali standardową wiadomością o wyłączaniu zbędnych procesów, ręcznym odinstalowaniu gry, czyszczeniu rejestru i ponownej instalacji gry. Nawet nie czytali tego, co im napisałam... Bo wyraźnie pisałam, że wszystko to już robiłam...

Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 13.12.2010 - 17:32
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 9 (0 użytkownik(ów) i 9 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania