![]() |
#3192 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Ashley - nie nie można. Wszystkie ubrania są dostępne po kliknięciu na szafę i wybraniu opcji 'Zaprojektuj ubranie'.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3193 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ja mam pytanie jak można grać na gitarze tak na mieście jak ta babka w pokazówce?
![]() |
![]() |
#3194 |
Reputacja: 12
|
![]()
Można. Wystarczy, że zapakujesz gitarę do wyposarzenia podręcznego i zaczniesz grać na niej w parku
![]()
![]() |
![]() |
#3195 |
Guest
|
![]()
juz wczesniej zadawałam to pytanie ,gram jakas rodziną mimo ze mam wylaczony postep hisotri (ale wl. starzenie się) to simy w innych rodzinach starzeją się bez mojej wiedzy ;// Czy tak juz jest ,czy monza temu zapobiec?
|
![]() |
![]() |
#3196 |
|
![]()
Wyłącz starzenie się...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3197 |
Reputacja: 10
|
![]()
jak zrobic, zeby system gry w trojce byl normalny? T_T
od piatku mam to to na kompie i generalnie mi sie podoba, ale nie moge grac kilkoma rodzinami jednoczesnie. W 2 ZAWSZE mialam swoje ~5 familijek i gralam tylko nimi, czasem dorabiajac dodatkowych simow, jak ktorys z "moich" nie mial sie z kim hajtnac. Wlasciwie, to nigdy nie robilam rodzinek/ludzikow "na raz", zeby cos tam przetestowac. We wszystkich moich rodzinach zawsze mam pelen rozstrzal roznorodnosci, od wampirzych playboji i zdradzajacych zon - czarownic przez 30letnich prawiczkow - wilkołaków na samotnie-starzejacych sie simoroślach kończac. Wzystkie rodziny razem sie krzyzuja dopoki gra nie zacznie ich traktowac jako jedna wspolna familie, ale poniewaz granie 5 wielopokoleniowymi rodzinami + ich czlonkam na studiach trwa WIEKI, nie musze sie specjalnie o to martwic~ Chcialam to wprowadzic w trojce, ale pyka... da sie jakos wylaczyc starzenie sie w rodzinach, ktorymi obecnie nie gram? kurde, znowu musialam sie rozpisac, nie umiem zadawac pytan jak czlowiek~
![]() |
#3198 |
Reputacja: 19
|
![]()
Fajna kuleczke masz a avatarze <love>
Nie jestem pewny wiec jak cos niech ktos mnie poprawi ale jest taka opcja wylacz postep historii ale niewiem czy ta opcja rowniez nie dotknie rodzine ktora obecnie grasz Ewentualnie mozesz wylaczyc starzenie sie a swoich postarzec kodami ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3199 |
|
![]()
Dżiglipaff -> Po prostu wyłącz starzenie się. Jeśli nie chcesz też, żeby inne simy się same wiązały z kimkolwiek, przeprowadzały, miały dzieci itp. wyłącz również postęp historii.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3200 |
Reputacja: 10
|
![]()
Co znaczy jak opcja ,,zasadź" po kliknięciu na nasiono nie jest dostępna?
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|