|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Tak chyba wyglądają normalne nagrobki w trójce, ale nie jestem pewny bo ostatnio w simsy gram na tylko konsoli
Ostatnio edytowane przez Gargamel : 22.01.2011 - 12:46 Powód: literówka :D |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
@up chodzi mi o ten symbol śmierci, który jest na nagrobku. To jak wyglądają nagrobki w Trójce to ja doskonale wiem
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
hm,wygląda jakby na górze była klepsydra,ale sprawdziłam nagrobki na cmentarzu w Twinbrook i nie ma żadnego z takim symbolem.
może gdyby było większe zdjęcie...a na jakim cmentarzu to zostało zrobione?w Bridgeport? |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Proszę bardzo, większe zdjęcie:
![]() Zdjęcie zostało wykonane na cmentarzu w Sunset Valley, robionym przeze mnie na potrzeby miasta. Taki nagrobek trafił mi się przy "wykładaniu" kolejnych grobów na cmentarz. Ostatnio edytowane przez hellraiser : 22.01.2011 - 14:08 |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 11
|
![]()
Trochę wygląda jak ręka simbota trzymająca klepsydrę
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
No faktycznie. Tylko skąd byłyby u mnie Simboty, skoro nie kupywałem takich, ani nie tworzyłem?
|
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Może gra sama wygenerowała, tak jak wampiry, duchy itp.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 10
|
![]()
@Up : Możliwe, że tak jest. Ale ja osobiście nigdy nie widziałam czegoś takiego.
Ale czy simboty mają normalne imiona i nazwiska? I czy mają zwykłe nagrobki? I czy w ogóle mogą umrzeć? Myślałam, że tylko się zepsuć. Nie wiem, tylko raz i to krótko miałam simbota. Ja mam pytania : 1. Czy nastolatki mogą obściskiwać się na łóżku? Jakoś nigdy nie próbowałam. 2. Można przeprowadzać sparring (Sim-Fu) z osobą nie znającą Sim-Fu? Remusie Lupin (też lubię Lunatyka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Mają normalne imiona i nazwiska i umierają ze starości. Kiedyś mój simbot kopnął w kalendarz ze starości, ale szczerze powiem, że nie przyglądałam się nagrobkowi, więc nie mam pewności, że właśnie to przedstawia obrazek...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 96 (0 użytkownik(ów) i 96 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|