|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Teraz o wersji limitowanej i pudełkowej itp.
A zdjęcia nie były istotne |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Karel13 nie o to chodził. Wystarczy spojrzeć na inne pozycje jak z gry, która mogła być grą co najmniej bardzo dobrą, wyszła kiepska. Podałem ten tytuł, bo za niego odpowiadało EA.
Misza555 Była mowa o nowym zdjęciu ze Zwierzaków na konsole. Pojawiło się również 90 zdjęć psów z konsolowego wydania gry. Dostępne są także zdjęcia kotów. SimGuruRyan odpowiadał na pytania fanów na twitterze. Nowe zdjęcia od SimFans ukazują psa biorącego kąpiel w wannie, maszynę do upiększania pupili i psa niszczącego fotel.
![]() |
#4 |
|
![]()
http://www.empik.com/the-sims-3-zwie...1,multimedia-p - edycja limitowana, pudełkowa.
Ok Ejak, zgadzam się ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
A ja mam takie pytanie jak : jak oprócz tworzenia będzie można mieć zwierzaka ?
![]() |
#6 |
|
![]()
Też się nad tym zastanawiałam. Skoro wiadomo, że nie będzie zwierzaków w sklepie zoologicznym, to pewnie pojawi się opcja adopcji w telefonie, jak w wypadku adopcji dzieci lub pojawią się podobne "platformy" jak w TS2(w co jednak wątpię, bo na pewno byłyby już jakieś informacje). Nadal jednak mam nadzieję, że ea czymś nas zaskoczy...
![]() |
#7 |
|
![]()
Pewnie będzie można adoptować.
![]() |
#8 |
|
![]()
ja myślę że oni zwierzakami już się nie zajmują tylko nowym dodatkiem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 11
|
![]()
Edycja limitowana jest na empik com w wersji pudełkowej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
O no proszę, czyli będzie jednak limitowana pudełkowa. Fajnie. Chociaż jak już napisałam, mnie tam limitowane edycje nigdy nie ciągnęły. Wydaje mi się jednak lekkim przegięciem, że do limitowanej dodają sklep. Gdyby to były meble\ubrania, albo np. plakat z mapą nowego miasta, to OK. Ale coś takiego jak sklep powinno być od razu w grze. Z resztą, to w tym sklepie i tak najważniejsza jest kasa fiskalna. Pewnie parę mebelków nowych będzie, ale nie wiadomo. Sklep nie będzie się instalował razem z akcesoriami dla zwierząt, tylko po prostu ułatwi do nich dostęp. Dlatego dla mnie to bez różnicy czy dostanę gumową kość dla psa z katalogu czy ze sklepu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 34 (0 użytkownik(ów) i 34 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|