![]() |
#3242 |
Reputacja: 11
|
![]()
ja widziałam na empik. com limitowaną można zamówić za 85 zł Złożyć zamówienie przedpremierowe oczywiście
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3243 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#3244 |
|
![]()
Z tym rynkiem wtórnym to nie do końca się zgodzę, bo jeśli ktoś zechce sprzedać swoją limitowaną edycję, to może kupującemu wgrać na płytę ten zestaw Store ze sklepem. Wtedy na bank się to Store zainstaluje. Największym problemem może być to, że edycja limitowana prawdopodobnie nie doczeka się wersji pudełkowej... Mnie to akurat odstrasza. Z resztą, to zaraz na początku twórcy mówili, że gadżety dla zwierzaków nie koniecznie muszą być kupione w tym sklepie. A zatem można je zdobyć i bez sklepu. Nie chodzi mi tutaj o dodatkowe meble, które być może doszłyby razem ze sklepem, ale o akcesoria dla zwierząt, które to ma sklep oferować.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3245 |
|
![]()
Ta edycja limitowana do kupienia w empiku o której ktoś wspominał miała kosztować tyle co zwykła jednak jest droższa o 5 zł. to nie duża różnica ale jest
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3246 |
|
![]()
no właśnie to na empiku to pudełkowa wersje czy ta elektroniczna? bo jezeli nie ma w pudełku to nie biore :/
edit: a zresztą napisałam do nich zapytanie jaka to wersja ![]()
Raz Dwa - Freddie już Cię ma Trzy Cztery - Zaraz w drzwi uderzy Pięć Sześć - Krzyż ze sobą nieś Siedem Osiem - Myśl o swoim losie Dziewięć Dziesięć - nie dla Ciebie sen Ostatnio edytowane przez anjanka : 07.09.2011 - 04:08 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3247 |
|
![]()
Jeżeli EA zrobiło limitowaną tylko w wersji elektronicznej, to i tak wyszli na swoje, nie muszą tłoczyć dodatkowych płyt i wydawać kasy na pudełka... Cwaniaki, co nie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3248 |
|
![]()
czy cwaniaki hmmm no po prostu mają głowy i biją na tym kase moim zdaniem dobrze zrobili bo więcej zarobią kasy nie muszą wydawać na płyty i pudełka itp , z drugiej strony gorzej dla nas...wiec nie bede na nich źle gadać bo na ich miejscu tez bym tak zrobiła, wydawać mniej - więcej zyskać
wy jak byscie mieli firme tez byście chcieli mało wydawać na produkt a dużo zarabiać ![]()
![]() |
#3249 |
|
![]()
No niestety biznes
Ale mogliby choć wykorzystać niektóre z tych gotowych pudeł I nakleić na nie naklejkę ,,Wersja Limitowana"
![]() |
#3250 | |
Guest
|
![]() Cytat:
nie jest to dobry pomysł, gdyż ładowało dosyć duże parametry a wtedy być może nie odniosło by to sukcesu bo gdzieś widziałem że zwierzaki ładują do optymalnej gry wysokie parametry :/ |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 42 (0 użytkownik(ów) i 42 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|