Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 15.02.2004, 17:56   #321
=>kl@udiaa<=

Reputacja: 10
Domyślnie

Sorry ale o jakich smokach mówicie? Mam dodatek abrakadabra ale co za smoki?? Gdzie takiego kupic???
=>kl@udiaa<= jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 15.02.2004, 18:15   #322
Ersa
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by CeZaReK@Feb 15 2004, 06:56 PM
Bonjour!
Ja miałem dwa smoki: Biały i różowy, pierwszy nazywał się Wulkan, a drugi Pochodnia. Jak mam białego to nie wiem co robiłem z nim jak był jajem, ale aby mieć różowego należy go 15 razy obrócić, 10 razy kołyska i około 2 razy muzyka po 5 minut. Jak mieć czarnego smoka?
Spasiba!
Sayonara!
Och, czarnego smoka mozna mieć tylko z neta Nie wierzę również, aby był biały smok W anglielskej recenzji pisało, że są tylko trzy smoki Klaudia, smoki możesz kupić u wampirzycy Wiki, a dokładniej to smocze ganizdo

stare 17.02.2004, 08:55   #323
CeZaReK
Guest

Domyślnie

Bonjour!
Jak ściągnę se smoka z internetu to będzie trzeba miec zwierzaki? Jak nadawać smokom imiona?
Spasiba!
Sayonara!

stare 17.02.2004, 11:08   #324
Raf_use
Guest

Domyślnie

Aby ostatecznie rozwiac watpliwosci dotyczace zielonych smoków, pisze tego posta
Otóż zielone smoki nie istnieją...sprawdzilem to otwierajac plik ExpansionPack7.far (gdzie znajduja sie wszystkie rozszerzenie do abrakadabry) programem FarOut...Wśrod tych wszystkich dodatkow znalazłem skiny smoków i są ich tylko 3 rodzaje - żółte, czerwone i fioletowe <_< Tak więc możecie mi wierzyć bądź nie( kto potrafi niech sam sprawdzi), ale zielonego smoka nikt nie bedzię mieć, chyba że go ściągnie z netu, Koniec

stare 17.02.2004, 11:29   #325
Nilka
Guest

Domyślnie

No to w takim bądź razie jestem daltonistką..

stare 17.02.2004, 11:34   #326
Raf_use
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Nilka@Feb 17 2004, 01:29 PM
No to w takim bądź razie jestem daltonistką..
Wiesz Nilka, nie twierdze że zaraz jesteś daltonistką Mogłaś pomylić żółtego smoka z zielonym, zdaża sie, zwlaszcza jak długo grałaś...

stare 18.02.2004, 09:05   #327
Cr@sh
Guest

Domyślnie

a wracajac do tematu (troche =P): mnie sie wydaje że zamiast smoka lepiej mieć czarnego kota, tylko szkoda że nie umie mówić tak jak w tym filmie sabrina nastoletnia czarownica.

stare 19.02.2004, 14:34   #328
Liop
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Cr@sh@Feb 18 2004, 11:05 AM
a wracajac do tematu (troche =P): mnie sie wydaje że zamiast smoka lepiej mieć czarnego kota, tylko szkoda że nie umie mówić tak jak w tym filmie sabrina nastoletnia czarownica.
no było by fajnie
moim zdaniem do takiej magicznej rodzinki pasuje bardziej czarny kot niż smok

stare 21.02.2004, 19:37   #329
..:Zoja:..
Guest

Domyślnie

Chyba wiem dlaczego u jednych ten zielony smok a u innych nie... Może w jednych płytkach przypadkiem są te pliki w innych nie.... Prosze nie bić ja tylko przypuszczam...

stare 21.02.2004, 19:50   #330
Sebastian
Guest

Domyślnie

Ale mój kolega miał zielonego smoka i nazywał się liść i napewno go nie ściągną bo nie ma internetu!!

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 10 (0 użytkownik(ów) i 10 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania