![]() |
#321 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ale sobie wyobraźcie!!
Skoro teraz w The sims 2 są super dodatki to jakie będą w Ts3 0_o ^^ ?! Ale trochę to potrwa... Zanim wyjdzie trójka (wiosna 2009) trochę czasu minie... No i sie poczeka na dodatki ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#322 |
Reputacja: 11
|
![]()
Tincia, co to ma wspólnego z tym działem? Przypuszczam, że to była drobna pomyłka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#323 |
Guest
|
![]()
Jak szybko i prosto wgrać meble z Netu??? Bardzo proszę o odpowiedź!!!
|
![]() |
![]() |
#324 |
Guest
|
![]()
wypakowac, skopiowac, wkleic.
ew. jesli sa w postaci .Sims2Pack to kliknac dwa razy, nastepnie "instaluj", "ok" i gotowe. Ostatnio edytowane przez stotka : 10.08.2008 - 12:41 |
![]() |
![]() |
#325 |
Guest
|
![]()
Hejka Klaudia! Witam na forum!
Kliknij na ziemię i wybierz "Kop w poszukiwaniu skarbów" Po paru próbach twój sim znajdzie tajną mapę chyba do "Wioski takemizu" Gdy pojedzie tam na wakacje to kliknij na sima i wybierz chyba "Idż na parcele publiczną" i wybierz " ? Tajemnicza chatka" Gdy będziesz na miejscu kliknij na wiedżmę "Zaproponuj pomoc" i napraw wszystkie rzeczy w jej domu , posprzątaj bałagan , a wzamian dostaniesz Laleczkę voodo owdzięcznym imieniu Pan Wielgachny. Używamy laleczki, klikając na ofiarę,a potem wybierając czynnośc. Np. nawodnic , czyli sprawic by musiała iśc natychmiast do toalety. Ps.Nie zadużo ^^ ? Ostatnio edytowane przez OlaBernacik : 10.08.2008 - 11:41 |
![]() |
![]() |
#326 |
Guest
|
![]()
OlaBernacik, ona o lalke pytala w temacie o CPR, wiec nie sadze, by majac CPR dalo sie szukac mapy...
btw. to nie mapa do wioski takemizu, wiec zanim cos poradzisz, to sprawdz tego autentycznosc, zamiast wprowadzac ludzi w blad. |
![]() |
![]() |
#327 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() "zanim cos poradzisz, to sprawdz tego autentycznosc, zamiast wprowadzac ludzi w blad." Zazwyczaj ściągane obiekty to .rar lub .zip, w takim przypadku rozpakowywujesz je (WinRARem chociażby), w środku będą .Sims2Pack lub .package. .package przeklejasz do Dokumenty/EA Games/The Sims 2/Downloads, a .Sims2Pack uruchamiasz i instalujesz. Na forum jest poradnik na ten temat. |
|
![]() |
![]() |
#328 |
Guest
|
![]()
o kurde, faktycznie... przepraszam. pomylilo mi sie .package z .Sims2Pack, wyedytuje poprzedniego posta, zeby nie wprowadzac ludzi w blad.
dziekuje za zwrócenie mi uwagi ![]() |
![]() |
![]() |
#329 | |
Guest
|
![]() Cytat:
A po 2 wiem o tym , że zły dział , ale ona od tak niedawna jest zarejestrowana , że nie wiedziała , otym , więc jej powiedziałam I po 3 może i nie Takemizu , ale ona i tak rozumie , |
|
![]() |
![]() |
#330 |
Guest
|
![]()
zamierzam kupić 4 pory roku. mam pytanie. podobno jest tam studnia życzeń. spełnia ona życzenia? czy jest dla ozdoby? jak tak to niby jakie życzenia.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|