![]() |
#322 |
Sk±d: Tam gdzie F. ;* x]
P³eæ: Kobieta
Reputacja: 10
|
![]()
U mnie w Tesco normalne dodatki kosztuj± : 69.99
Mini Packi - 29.99 |
![]() |
![]() |
![]() |
#323 |
Guest
|
![]()
W Merlinie mo¿na kupiæ w specjalnym zestawie podstawê ORAZ dodatek w cenie 153z³. Ot ca³a filozofia. Mogliby¶cie po prostu zajrzeæ na merlin.pl i sprawdziæ, a nie siê wyk³ócaæ...
|
![]() |
![]() |
#324 |
Guest
|
![]()
Gra³am w to u kole¿anki. Nic specjalnego. A poza tym EA umie¶ci³o wiele dodatków z tego mini packu na stronie internetowej
![]() |
![]() |
![]() |
#325 |
Guest
|
![]()
Musisz upiec ciastka, zapaliæ choinkê i w³±czyæ ba³wanka z muzyk±
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
Guest
|
![]()
Bo¿e Zestaw ¶wi±teczny i na ¶wiêta to to samo...;/ tylko w na swieta mamy dodatkowe przedmioty...a ¶wiety miko³aj przychodiz i w tym i w tym...
|
![]() |
![]() |
#327 |
Guest
|
![]()
Mo¿e zróbmy tak:
Wszystkie gry z kategorii The Sims 2: -The Sims 2 -The Sims 2 Deluxe- The Sims 2 + Nocne ¿ycie -The Sims 2 Deluxe- The Sims 2 + Cztery pory roku -*The Sims 2 Zestaw ¦wi±teczny- The Sims 2 + Na ¶wiêta -The Sims 2 Na studiach -The Sims 2 Nocne ¿ycie -*The Sims 2 Zestaw ¶wi±teczny -The Sims 2 W³asny Biznes -The Sims 2 Rozrywka rodzinna -The Sims 2 Szyk i elegancja -*The Sims 2 Na ¶wiêta -The Sims 2 Zwierzaki -The Sims 2 Moda z H&M -The Sims 2 Impreza -The Sims 2 Cztery pory roku -The Sims 2 Podró¿e -The Sims 2 M³odzie¿owy styl Podsumuj±c: -mo¿emy kupiæ podstawê z akcesoriami Na ¶wiêta, -a samodzielny Zestaw ¶wi±teczny ju¿ nie istnieje, poniewa¿ wszystkie obiekty z tego packa znajduj± siê w Na ¶wiêta, wraz z 20 dodatkowymi przedmiotami. Mam nadziejê ¿e wszystko jasne |
![]() |
![]() |
#328 |
Guest
|
![]()
Ja mam pierwszy i Miko³aj przychodzi. Raz nawet zostawi³ moim simom misia...
|
![]() |
![]() |
#329 |
Guest
|
![]()
To trzeba w zestawie swi±tecznym :zapaliæ choinke,upiec ciastka i tego miko³aja w³aczyæ zeby miko³aj przyszed³????.Czy trzeba mieæ Na ¦wiêta :gu: i czemu wcie³o ubrania bo podobno jest tam kimono
Ostatnio edytowane przez Wilko³ak : 24.11.2007 - 14:16 |
![]() |
![]() |
#330 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
U¿ytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 8 (0 u¿ytkownik(ów) i 8 go¶ci) | |