![]() |
#321 |
Reputacja: 10
|
![]()
O Jezu....
Genialnie piszesz ![]() Podoba mi się praktycznie wszystko, opisy, dialogi... Wszystko bezbłędne ![]() 10/10 i czekam na następny odcinek ![]()
|
![]() |
#322 |
|
![]()
Ach... jak zawsze jestem pod wrażeniem.
Co nieco się wyjaśniło.. A mi i tak wciąż mało^^ Czekam z niecierpliwością. |
![]() |
![]() |
![]() |
#323 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Genialne, po prostu genialne! Wiem, że odcinek niby dłuższy, ale i tak czuję niedosyt...
Sporo się wyjaśniło. Aladar wiele przeszedł. Szkoda Łazarza. Straszny opis tortur... Dobrze, że Al się zmienił, bo jego wcześniejszy sposób myślenia, wpojony przez nauczycieli był chory. Teraz powinno być już dobrze między nim a Nancy ![]() Mam nadzieję, że uda im się przekonać kapłanów i dostojników ![]() Piękne zdjęcia. Aladar wyprzystojniał, gdy dorósł ![]() Szkoda, że zbliżasz się do końca ![]() ![]()
![]() |
#324 |
Guest
|
![]()
.... brak mi słów ... po prostu nie wiem co mam powiedzieć, poza: świetnie, genialnie, wspaniale, fascynująco, niesamowicie, cudownie, bosko .... wreszcie co nieco się wyjaśniło. Nancy jednak się zakochała, wbrew sobie, ale jednak ... Imię Łazarz od razu skojarzyło mi się z wiarą chrześcijańską, genialnie wplotłaś tę postać w opowiadanie, wciąż nie chce mi się wierzyć, że wymyślasz wszystko na bieżąco, wszystko tak do siebie pasuje, wciąż odkrywasz nowe elementy układanki i żaden nie jest wciskany do całości na siłę, jestem pod wrażeniem. Cóż tu więcej mówić, pozostaje tylko pogratulować i podziękować za miłe chwile spędzone przy czytaniu
![]() PS. Callineck mogli mieć powiedzmy on 15 a ona 12, przecież nie musiały być to zaraz jakieś dzikie perwersje ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#325 |
Guest
|
![]()
i co tu jest od 18 lat???
|
![]() |
![]() |
#326 |
Guest
|
![]()
No cóż... Ja nawet nie śmiem stawiać teorii co do przyszłych odcinków, bo i tak będą błędne
![]() @up: Są zwroty, sformułowania, sytuacje. Kretyńskie pytanie;/ |
![]() |
![]() |
#327 |
Guest
|
![]()
Po pierwsze, na początku myślałam, że to fs będzie w "ostrzejszej" formie, a po drugie występuje tu przemoc, brutalność i łamanie kości i mogłoby to zdegustować niektórych czytelników, dlatego od razu ostrzegłam przed tym.
do Callineck: bardziej niż faraon, pasował by tu Ludwik XIV, ale to wyszło przypadkiem. a co do Aladara i Aidy... to różnicę wieku zaznaczyłam specjalnie, żeby pokazać jak bardzo byli pozbawienie jakichkolwiek zasad moralnych ![]() I standardowo, dzięki za wszystkie komentarze(za bardzo mnie chwalicie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#328 |
Guest
|
![]()
Rozumiem - całkowity upadek obyczajów
![]() A skojarzenie z faraonami wzięło się z tego, że w starożytnym Egipcie wierzono, że właśnie dzięki faraonowi wschodzi słońce ![]() Od siebie dodam, że wszystkie komplementy jakie się pojawily uważam za całkowicie zasłużone ![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
|
![]()
Świetny odcinek, jak załowałam gdy się skończył. Z reguły nie robie domysłów na temat co będzie dalej, bo i tak nigdy nie trafiam. Zaskakujesz i to najbardziej lubie w Twoim fotastory.
Proszę, daj jak najszybciej następny odcinek. Ocena: 10/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#330 |
|
![]()
Ciekawa historia. Jednak mam jeszcze cichą nadzieje, że Aladar czuje coś do Nancy, coś większego niż czuł do Aidy w przeszłości i ,że jeśli nawet o tym jeszcze nie wie, to jakoś się szczęśliwie lub nieszczęśliwie zakończy z tą świadomością. ^^ Może nawet ich obojga? .
Dobra, nie będę gdybać za wiele. Odcinek jak zawsze wciągający. Całe opowiadanie oczywiście też. 10/10 . No, ale czekam na następny. ![]()
Ostatnio edytowane przez Volturia : 14.11.2008 - 16:21 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|