![]() |
#321 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja rodzinami maxisowskimi gram tylko w Miłowie, więc tak:
1.Ćwirowie: Mortimer umarł ze starości, Aleksander zniknął w tajemniczych okolicznościach jeszcze jako dziecko (nie wiem co się z nim stało). Kasandara została porzucona przez Dona Lotario przed ołtarzem. Załamała sie po tym wydarzeniu. Postanowiła wyjechać na wakacje. Po powrocie zmieniła się nie do poznania i zrozumiała, że kocha tylko Dariusza Marzyciela. Wzięli ślub. Przemeblowali dom Kasandry. Zrobili pokój dla jednego dziecka, ale urodziły się bliźniaki (widzę, że to się często zdarza) Bartka i Natalię. Kupili wille za ponad 550 000 simleonów (największy dom jaki zbudowałam w simach). Bartek i Natalia sa już dziećmi. Cała rodzina jest bardzo szczęśliwa. 2. Don Lotario: Porzucił Kasandrę i zostawił inne swoje kochanki dla pięknej adoptowanej córki burmistrza miasta, Wirgini Opały (moja simka). Były wspaniałe zaręczyny, piekny ślub. Kupili wspaniały dom na obrzeżach Miłowa. Zaadoptowali dwie dziewczynki Helenę i Teresę. Gdy dziewczynki dorosły Don i Wirginia zostawili i dom i kupili niedużą chatkę i psa Nukę. Córki dorosły i wyszły za mąż. Niedługo później Don i Wirginia zmarli (mieli tyle samo lat). Aktualnie Helena, Teresa i ich mężowie nie żyją. Każda ma dorosłą córkę. 3. Kaltiene: Tą rodziną grałam niedużo. Nina i Dina otrząsnęły się po tym jak dowiedziały się, że Don je zdradza. Polało sie duzo łez, lecz dzieki temu siostry jeszcze bardziej sie ze sobą zaprzyjaźniły. Przyjechały do nich kuzynki z zagranicy (połączyłam je z Kaltiene). Teraz dziewczyny są najepszymi przyjaciółkami i kupiły małego kotka. 4. Przyjemniak: Ta rodziną również grałam niedużo. Marysia porzuciła pracę po tym jak wygrali na loterii. Daniel postanowił zerwać kontakty z Kasią, ale majac wolny dzień od pracy za duzo wypił i gdy przyszła Kasia zaczęli sie goraco całować i nieswiadomy tego co robi zaproponował żeby sie wprowadziła. Oczywiscie sie zgodziła. Wszystko działo sie po nieobecność córek i Marysi. Gdy wytrzeźwiał zdał sobie sprawę jaka głupote zrobił. Zaczęli sie potwornie kłócić. Doszło do bijatyki. Gdy wróciła Marysia i dowiedziała sie o wsystkim zaczęła się prawdziwa wojna. Krzyczały, obrażały się. W koncu pobiły się. Wygrała Marysia. W tym czasie w domu doszło do pożaru. Wszyscy krzyczeli, lecz Kasia nie zwracajac na pożar uwagi, majac obrażona dumę, rzuciła sie na Marysię. daniel je rozdzielił. W tym czasie pożar ugaszono. Ksia doszła do wniosku, po jednym dniu mieszkania u Przyjemniaków, Ze nie bedzie tego dłuzej znosić i wyprowadziła się. Nastepnego dnia przyszła nowa pokojówka. Aktualnie wszyscy znienili wyglad, Liliana i Andżelika idą na studia. Przyjemniakowie wyremontowali sypialnię. 5. Biedacy: tą rodziną nie grałam więcej jak jeden dzień simowy. Nic się u nich nie zmieniło. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#322 |
|
![]()
taak :
rodzinka ćwir : Kasandra wyszła za mąż za Dona Lotario <mają teraz dzieciaka,nastolatek> i żyją razem chyba szczęśliwie..<ale kasandra i don i tak flirtują z kim popadnie too znaczy częściej Don alee). Ten młody Olek <Aleksander> wyrósł z niego kawał porządnego chłopa teraz jest już na studiach i pilnie się uczy..no jak nie biega na golasa po akademiku.^^ Mortimer wyszedł za jedną z sióstr Kaliente bodajże Dianę ale nie jestem pewna. Morti zamieszkał u sióstr Kaliente i zrobił się mały trójkąt miłosny `ala Morti+Diana+Nina=dzieciaki. Nina i Diana są w ciąży obydwie.=d Kaliente : tak jak pisałam Morti wyszedł za Dianę i wprowadził się do nich. powstał mały trójkąt miłosny.=d ______ gram tylko tymi rodzinami ![]()
![]() |
#323 |
|
![]()
miłowo
Ćwir-don wprowadził się do kasandry kasandra urodziła 5 dzieci Kaliente-don zrobił ninie 2 dzieci corkę i syna i jeszcze nina jest w ciąży don zostawił ja sama przyjemniaczek-lilianna i angelika poszły na studia a Marysia i Daniel maja ze soba bliźniaki ich małżestwo się odbudowało gdzy córki są na studiach jak wróca powitają swoje rodzeństwo Ostatnio edytowane przez iskierka446 : 02.07.2008 - 09:01 |
![]() |
![]() |
![]() |
#324 |
|
![]()
Kalienciaki:
Wyprowadzka! Przeniosłam do Dziwnowa xD. Ninie zmieniłam aspirację na pragnienie tworzenia rodziny. Ćwir: Jescze jak Kaliente mieszkały to Don na oczach Kasandry zrobił gorące pocałunki z Diną. Kasandra and Dariusz Marzyciel = LOVE. Lotario: Postanowiłam wreszcie ukarać Dona zabierając mu kobiety. Dina i Nina jak powyżej. Kasandra z Dariuszem. Z Kasiulką coś zrobię, a Teodozję Podatnik (też ich zeswatałam) chyba uśmiercę. To tylko plany. Don skończy w lochach xDDDDDDDD! |
![]() |
![]() |
![]() |
#325 |
Guest
|
![]()
A ja ostatnio Balbinką grałam (Miłowo). Postanowiłam zrobić ciasto czekoladowe dla starszego synusia ^^, ale Bablinka zaczęła się jarać. Tak też, tym sposobem zabiłam kobietę w ciąży! Teraz mam dwie sieroty ... : (
|
![]() |
![]() |
#326 |
|
![]()
W Miłowie
Kasandra pobrała się z Donem. Mieszkają w domu ojca z Aleksandrem. Mortimer ożenił się z Diną i mieszkali wszyscy razem w dawnym domu. Dina znienawidziła Dona i Kasandrę. Mortimer umarł, a Dina wyprowadziła się z domu. Urodziła córkę Mortimera. Za spadek jaki Mortimer jej zostawił wybudowała sobie mały domek. Mieszka razem z córką Edytą i jakimś psem. U Biedaków Balbina wyszła za mąż za Dariusza Marzyciela. Z całą rodziną wprowadziła się do niego. Damian poszedł na studia razem z Andżeliką. Obecnie jest na 3 roku. Studiuje ekonomie. Przyjemniakowie się rozstali. Daniel mieszka z Kasią Langerak. Mają córkę Magdę. Andżelika studiuje aktorstwo, a Liliana psychologię. Dziwnowo U Kowalów Jasiek stał się dorosły. Ożenił się z Ofelią. Zamieszkali u rodziców Jaśka. Ofelia urodziła bliźniaki kosmitów chłopca i dziewczynkę. Do Oliwki wprowadził się Nerwus. Oliwka umarła, a Nerwus stał się wilkołakiem. Werona Montekowie Wskrzesiłam rodziców Romea i Merkucja? Pobrali się. Oliwia urodziła dwie córeczki. Patryk umarł. Merkucjo poszedł na studia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
Reputacja: 11
|
![]()
Gram Maxisem tylko w Miłowiańskiej okolicy, a więc:
Balbina Biedak urodziła jeszcze jednego syna, Bernarda (obecnie małe dziecko), Błażej i Damian stali się dorośli. Damian wyszedł za stworzoną przeze mnie córkę, Don poślubił córkę stworzonej przeze mnie rodziny, która nazywała się Eliza, miał z nią trójkę dzieci, z czego jedno zabrała opieka społeczna, obecnie troje chłopców się odnalazło, i żyją razem z rodzicami, jako dzieci. Dariusz Marzyciel wziął ślub z Kasandrą Ćwir, mieszkają osobno. Aleksander dorósł, i przeżył całkowitą transformację na luzaka-buntownika. Morti jest o krok od śmierci. Przyjemniakowie: Marysia jako dorosła poślubiła Mirosława Landgraaba, potem go zdradziła. Daniel jest jako emeryt z już także emerytką Kasią Langerakówną, Andżelika i ta druga dorosły, Andżelika poszła w świat, a na całym piętrze urządziła sobie domek ta druga. I ta druga, nazwijmy ją Tajemna, a więc Tajemna zaszła w ciąże z Damianem Biedakiem, i mieszkała przez chwilę z nim i jego córką razem, byli małżeństwem ale Damian wrócił do żony, z którą ma czwórkę dzieci. Żona zwie się Aniela Kordiałek, ich dzieci to trzy córeczki: nastolatki Mila i <?>, w wieku szkolnym <?>,i niedawno narodzonego <?>. Trzeci brat Damiana Biedaka wziął za żonę siostrę jego żony, Idę Kordiałek. Ma z nią syna, Baltonę. To chyba wszystko, co do Miłowa ![]() Aha, a w Weronie do Monteków wprowadziła się jako pomoc domowa Agatka K<?>, dorosła, która w czasie pobytu w górach z Montekami poznała przystojniaka, z którym też w górach wzięła ślub. Z Kamilem Goźkiem (poprawnie: Goziek) ma dwójkę dzieci, w wieku szkolnym; Zulę i Darka. Romeo i Merkucjo dorośli, Patryk zmarł. W Dziwnowie nic oprócz tego, że do tych dziwacznych trzech braci dołączyło dziecko-kosmita, jak jej imię.... Pulpecja, o! |
![]() |
![]() |
![]() |
#328 |
Guest
|
![]()
Jak wyglądały losy tych rodzin , przed reinstalką gry...
Mortimer Ćwir mieszkał razem z Kasandrą, która została porzucona przez Dona przed ołtarzem. Kasandra zmieniła swój image, teraz jest całkiem niezłą blondynką u szczytu kariery zawodowej. Aleksander jest nastolatkiem...i w sumie to nic ciekawego nie robi. Don Lotario zamieszkał razem z pokojówką Kasią, która zaszła z nim w ciąże... gdy urodziła syna Wiktora wyprowadziła się od Dona. Zaczęła spotykać się z Dariuszem? Marzycielem i urodziła mu córkę Elizę. Jednak rozstali się. dariusz odwiedzał ją jako przyjaciel. Don Lotario ożenił się z Diną? (ta blondynką), zamieszkali w większym domu i mieli synka o imieniu Doni. Balbina Biedak urodziła trzeciego syna... i chyba nic ciekawego się nie wydarzyło. Daniel? Przyjemniak ułożył sobie na nowo życie ze swoją żoną, a ich córki dalej się nienawidzą. Nina Kaliente... została na lodzie... |
![]() |
![]() |
#329 |
Guest
|
![]()
no więc...Kasandra porzuciła Dona i wzięła ślub z Marzycielem seniorem.szczepan jest zamiast z lilianą to jest z angeliką a liliana z danielem.przyjemnikowie sie pogodzili i są staruszkami na emeryturach.próchno umarli.hakowie mają drugą córkę a ich pierwsza córka jest z błazejem(są obydwoje nastolatkami),dina jest z morti i mają 5 dzieci a jedna ich córka ma ojaca jako dona.nina ma 3 dzieci z donem i sa po slubie jednak don ją zdradza a nina tez.balbina biedak ozeniła sie z kazikiem(z okolicy)sim maxisowy nie mieszkający w miłowie i non stop adoptuje dzieci bo chce miec 10 aż.
*** moje zamiary. przyjemniakowie umrą a angelika bedzie ze szczepanem spokojnym rodzinnym małżenstwem,liliana z danielem będą codzioennie balangowac na miescie i bedą miec jedno dziecko.hakowie dozyją starosci i ich druga córka bedzie 'kujonem' a lucynka hak bedą romantycznym małzenstwem z błazejem biedakiem,3 syn balbiny ozeni sie z córką niny i dona lotario,a reszta dzieci balbiny i niny oraz dona są jeszcze mali wiec nie wiem.kasandra spokojnie z dariuszem dozyje starosci.morti umrze a dina bedzie wdową szukającą nowego milionera(mojego sima),loub zbzikuje i bedzie kochaną matką a dzieci mortiego i diny pozenią się z resztą mieszkanców miłowa.a w reszcie sie nie połapiecie to tylko uz moja słodka tajemnica ![]() |
![]() |
![]() |
#330 |
|
![]()
Teraz losy rodzin w Lazurowej Promenadzie.
Rodzina Landgraab Mirosław otworzył 3 sklep elektroniczny. Jest milionerem. Na wakacjach w Górach poznał Melisę. Ożenił się z nią. Urodziła mu 2 dzieci. Ewę i Weronikę. Pewnego dnia Mirosław przyłapał Melisę na zdradzie z Donem. Wyrzucił ją z domu. Po pewnym czasie poznał Florencję ? Delarosę. Ożenił się z nią. Dał jej 1 swój sklep, żeby urządziła z niego kwiaciarnię. Florencja urodziła mu syna Tomasza. Mieszkają w dawnym domku z synem i dwiema córkami Mirosława z poprzedniego małżeństwa. Melisa spaliła się w pożarze. Ewa i Weronika niedługo pójdą na studia, a Tomek jest niemowlakiem. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|