|
|
|
|
#1 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
Pies nawalał się na szafkę dla tego, że jego atutem jest ciężar i siła i tak to rozstrzygał, tak myślę i wg tego psa były szanse w końcu rozwalić to i otworzyć, ale pies nie wiedział, z jakiego materiału to szafka Kot natomiast lekki, ale zręczny zrobił to inaczej Ale zgadzam się, zdania mogą być podzielone.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 11
|
Cóż trzeba czekać aż dostaniemy jakieś informacje na temat dodatku.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Wydaje mi się, że to zdjęcie z chomikiem, prezentuje wypuszczenie go na wolność, bo właściciel tak jakby płacze
@down dokładnie (: Ostatnio edytowane przez Spectrum : 09.09.2011 - 19:53 |
|
|
|
#4 |
|
|
Jak ja już chcę informacje o dodatku, a jeszcze lepiej dodatek...
![]() A wracając do psowatej\kotowatej dyskusji, to jest to bardzo subiektywna ocena, indywidualna dla każdego człowieka. Ja traktuję tą dyskusję "z przymrużeniem oka". Jest po prostu spowodowana nudą i ogólną tęsknotą za dodatkiem Nikogo nie można zmusić do tego, by przestał lubić psy i zaczął lubić koty, lub odwrotnie. Ja np. choćby mi ktoś 3 godziny pokazywał zdjęcia\filmy kotów i gadał o ich zaletach, i tak nie zacznę ich lubić. Ktoś inny pewnie powiedziałby tak o psach. Więc bierzmy to na luz... Bo patrząc z tej strony to można się kłócić o każdą głupotę, jak dzieci w piaskownicy
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
dla nie psy są o wiele lepsze od kotów na ale jak to mówią co kto woli
|
|
|
|
#6 |
|
|
Najciekawiej jest, gdy pies i kot współpracują... My mamy w domu psa i dwa koty, rodzice lubią koty, ja nie. Chłopaki chcieli iść na ryby i zostawili we wiadrze małe rybki (tzw. "żywce"). Kot większość z nich powybierał i rzucał psu... Ciekawa współpraca
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
Hahaha u moich rodziców psy dobrze żyją z kotami. Ale czasem sobie je ganiają dla radochy, a koty lubią bawić się ich ogonami. Za to najlepsze jest, jak kotki przynoszą mojej mamie myszy albo kreta... przychodzą zazwyczaj pod drzwi domu i zostawiają ją tam, kiedyś nosiły jej aż na kanapę. To taka ich wdzięczność za opiekę. Ale łowne skurczybyki, w zimę wyłapały wszystkie myszy które były w budynkach gospodarczych wokół (należących bądź co bądź do sąsiadów bo rodzice nie mają gospodarstwa
) a w lato wyłapują wszystkie krety, tak więc jest czysto i spokojnie ^^ Ciekawe czy w TS3 będą łapać gryzonie... pewnie nie, musieliby podnieść wiek PEGI.
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
mi się wydaje że będą łapać małe gryzonie
gdzieś chyba była informacja o tym że zwierzaki co jakiś czas mogą przynieś mały "prezent" w postaci gryzoni .. jeśli się nie myle
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
i koty mogą polować na węże, było na rozszerzonym zwiastunie z gamescom
|
|
|