|
![]() |
#1 |
Reputacja: 17
|
![]()
Zgadzam się z Searle - mam jeden zapis, na którym 3/4 miasta to wampiry - epidemia wampiryzmu w Twinbrook. Do tematu. Na jednym ze zdjęć widać Sima, który jakby chciał podnieść coś bardzo malutkiego z ziemi - jakby mały ptak, albo jaszczurka. Co to jest? Będzie można samemu łapać zwierzęta?
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nawet będzie trzeba, bo zdaje się, że nie da się ich kupić w sklepach. Na jednym zdjęciu jest taki jakby chomik, ale jest tak mały ten zwierzak a screen z oddalenia, że nie do końca jestem pewna co to jest. Może to być też mały ptaszek.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 11
|
![]()
mi to tam nie przeszkadza że trzeba będzie łapać mniejsze zwierzęta. Mi tam bardziej przypominał chomika.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Mi też nie przeszkadza łapanie zwierząt. Będą po części do kolekcjonowania, a po części dla frajdy...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Tylko mam nadzieję, że jak kupi się klatkę/tarrarium itp. to będą 'podstawowe zwierzęta, które można od razu kupić, a jeśli będzie się chciało np innego węza, trzeba będzie go złapać
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Einarr - też na to liczę. Byłoby to bardzo dobre rozwiązanie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Witajcie użytkownicy tego zacnego forum!
Jestem tu nowy ( wcześniej wchodziłem na forum często ,aby poczytać historie rodu Bardów - pozdrawiam fenomenalną autorkę!) , a teraz jest mi przykro bo nikt nawet nie raczy mi odpowiedzieć na zadane pytanie dotyczące ras psów ... Nie miałem pojęcia ,że tak ignoruje się tutaj nowych użytkowników ![]()
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() Cytat:
![]() A te screeny , które kiedyś były ( 60 ras psów) to były na PS3 i ich na pewno nie będzie na PC?
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 17
|
![]()
Jason to, że ktoś Ci nie odpisał na pytanie o rasy, to nie jest nie akceptacja i lekceważenie nowych forumowiczów. Jak ktoś ma rozpoznać wszystkie rasy ze screenów, których nie było wiele i odpisać Ci od rana - większość była w szkole.
Moim zdaniem najlepszym rozwiązaniem byłoby, iż można samemu złapać zwierzę do, np. terrarium, ale także żeby była opcja kupna i obrania własnego gatunku.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 43 (0 użytkownik(ów) i 43 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|