|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Spróbuję zapoznać się z tą Bellą z Dziwnowa (ciii, nie bić^^) i trochę nią pograć ;D
Może z czasem wspomnienia wrócą, tak jak ona opowiada. "Prawdziwy detektyw sprawdza nawet to, co jest najmniej prawdopodobne, bo to czasem klucz do rozwiązania zagadki" - uwielbiam to powiedzenie ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() Jak już gdzieś pisałam, warto przyjrzeć się temu cytatowi, który pojawia się, kiedy mamy zamiar wejść do Dziwnowa: "W Dziwnowie nic nie jest takie, jakim się wydaje". Tłumaczę to sobie po prostu, że Bella z Dziwnowa, choć wydaje się być prawdziwą Bellą, to nią nie jest. Cytat daje trochę do myślenia ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
A próbowałaś ją zapoznać z Technikiem Zapylaczem #9? Ciekawi Mnie jej reakcja. Ponoć on miał z nią coś wspólnego.
"WadeSimMiser: Co się stało, kiedy zdecydowałaś się zapłacić Technikowi Zapylaczowi #9? Jak wyjaśnisz to twojemu mężowi, Mortimerowi? Bella: To było całkiem niezłe! I jego rodzina jest taka słodka. Byli tacy dobrzy dla mnie. Ja chcę tylko Mortimera, może mieli szansę go spotkać." Będę z nią (Bellą) eksperymentował ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
A może Technik Zapylacz towarzyszył w porwaniu Belli? Może zna tych, co porwali Bellę? Ja nie mogę poszperać bo mi się chyba coś dzieje z simsami. :/
|
![]() |
![]() |
#6 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Szczerze mówiąc to co przetłumaczył Sherlock nie wiele dało. Nic tak naprawdę nie jest wyjaśnione. A może twórcy sami nie bardzo wiedzą? Co do eksperymentowania z Bellą- tą z Dziwnowa nic nie zrobicie. Trzeba przywrócić tą z Miłowa. Ja niestety nie umiem bawić się SimPE...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Nie przywrócić... :/ Może klon Belli z Dziwnowa rzeczywiście coś "wie". Warto spróbować.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 10
|
![]()
Próbowalam wskrzesić Belle "boolProp'em" ale to nic nie dało
![]() Trzeba by mieć NS i wtedy go użyć....jak tak chyba kogoś wskrzesiłam ![]() To kto ma NS???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Ja mam. Ale... czy Bella na pewno umarła? O_o (Że trzeba ją wskrzesić?)
|
![]() |
![]() |
#10 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Tutaj jest sposób: http://www.forum.thesims.pl/showthread.php?t=13602 Ja popróbuję, ale niestety w simPE jestem ciemna
![]() Wybaczcie nie mogłam się powstrzymać: [IMG]http://i27.************/24wy2qo.jpg[/IMG][IMG]http://i26.************/30u4y3a.jpg[/IMG] Jest różnica, prawda? Swoją drogą ta z Dziwnowa jest ładniejsza. PS. U mnie w wspomnieniach Belli (przywróconej boolProp'em) nic nie było. Pustka! Ostatnio edytowane przez Charionette : 03.08.2009 - 13:14 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|