![]() |
#331 | |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#332 |
Guest
|
![]()
Czy jeżeli sterujemy jednym simem i wybierzemy się gdzieś do parku na piknik, to czy można zaprosić na miejscu obcego sima, żeby się przyłączył? Czy może trzeba mieć bardziej zaawansowaną relację?
Nie mogę się doczekać kiedy zagram. U mnie problem jest tej kwestii, że aby zainstalować grę, muszę zmienić kartę graficzną i zasilacz... No ale simsów sobie nie odpuszczę ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
Guest
|
![]()
Eech, próbowałam. Ta Simka ani Sim nie mają takiej cechy osobowości jak unikający zobowiązań.
Nie działa całowanie się na sofie itp. ![]() Ktoś ma jeszcze jakiś pomysł? A BB Simka stanowczo odmawia, chociaż jest na maxa zauroczona, to nawet nie chce się obściskiwać na łóżku ;[ |
![]() |
![]() |
#334 |
Reputacja: 10
|
![]()
A wybrałaś opcję wyznaj zauroczenie? Albo może któreś z nich ma cechę nieprzystępny? Ewentualnie może to być błąd. U mnie raz sim nie mógł wyznać zauroczenia simce, potem wyszedłem z jego rodziny i wszedłem do rodziny simki i już była ta opcja znowu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
|
![]()
Mam pytanie . Jakie są potrawy w the sims 3 ? Powtarzają się takie same jak w dwójce ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Guest
|
![]()
Jest dużo nowych, np. gofry, naleśniki, płatki zbożowe, lody, zupa z puszki, sushi... Więcej nie pamietam
![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
Guest
|
![]()
Jak wyprowadzić całą rodzinę z domu i przenieść ich do nowego? Niby proste, ale ja już mam dość próbowania
![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
Guest
|
![]()
Nie znam się raczej na parametrach komputerów, dlatego chciałam spytać o to Was. Czy będę mogła grać w ts3 na kompie z :
procesorem Intel Celeron D320, 2.40GHz 1,25 GB RAM kartą graficzną Sapphire RADEON 9250, 128mb A jeśli coś jest za słabe, to co? zdaje mi się, że karta graf., ale może jednak da radę na najniższych ustawieniach - detalach itd? proszę o odp, to jest dla mnie dość ważne.. ![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Guest
|
![]()
Niestety masz za słabą kartę graficzną, radeon 9250 jest bardzo podobny do geforce 5200. Trzeba wymienić albo zrezygnować z gry.
|
![]() |
![]() |
#340 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |