![]() |
#331 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wstałam rano, zaparzyłam kawę i wzięłam z wycieraczki gazetę. Nagłówek krzyczał "Mafia zbiera swe żniwo". Przeczytałam artykuł z niesmakiem. Zabili niejakiego Motykę. Młody. Szkoda. Wegooglowałam w internecie artykuły na ten temat. W komentarzach przewijało się ciagle jedno imie. Björk. Starsza sąsiadka gdy poszłam do niej z ciastem powiedziała że to zdziwaczała wróżka. Może być nieobliczalna albo nieszkodliwa. Nie wiem co o tym myśleć. Pora zbierać się i wyjść przejść się po mieście.
|
![]() |
#332 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Odsyłam do ogłoszeń. Przejmuję władzę w tym mieście.
#333 |
Reputacja: 23
|
![]()
Fallen Forbes to nie mafia, jestem tego pewna w 90%, to przecież moja narzeczona!
![]() Również Meryam wydaje się być podejrzana, Bjork opowiada głupoty, ale może o to chodzi? Pomyślimy, że jest nieszkodliwa, a za moment zabije kolejnego z nas. ;> Dobra EDIT: Wpadłam do ratusza i zajęłam jedno z miejsc. - Co z tą mafią? Podejrzewacie kogoś konkretnego? |
![]() |
![]() |
#334 |
Reputacja: 14
|
![]()
Bjork zwraca na siebie uwagę, nie wiem, czy mogłaby być w mafii. Z drugiej strony opowiada tak dziwne rzeczy... Może chce widzieć, jak reagujemy?
Coraz bardziej skłaniam się ku teorii, że to Pink. Zapewne broni fabuły, bo chce, żeby mafia miała pełną kontrolę nad tym, co się dzieje i mogła wprowadzać zamęt. U Meryam zdziwiło mnie to, że początkowo była za fabułą, a później nagle zmieniła zdanie. Obecnie wydaje mi się, że jest niewinna, ale kto wie..? |
![]() |
![]() |
#335 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
W ratuszu na rauszu
![]() Flo - o moja Ty biedna, głupiutka istotko - Fallen rzuciła na Ciebie urok, zawładnęła Twoją osobą, wmawia Ci co chce, a Ty nic nie dostrzegasz. Nie dostrzegasz tego zagrożenia, które się czai za Tobą. Podkreślam - jak na osobę, która non stop ogląda TV Fallen żyje na całkiem wysokim poziomie. Skąd na to wszystko bierze pieniądze? TO SĄ BRUDNE PIENIĄDZE!!! Splamione krwią Motyki - RIP. |
![]() |
![]() |
#336 |
|
![]()
To moje pieniądze, przecież pracuje w najlepszej gazecie w mieście! Co z Ciebie za wróżka Bjork.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
|
![]()
Moim zdaniem Bjork i Aleksandrze trzeba się przyjrzeć. Obie są bardzo dziwne, to może być ich przykrywka ! A Pink broni Bjork - więc też może być wmieszany....
|
![]() |
![]() |
#338 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Aha - fabuła, fabułą - podobają mi się stworzone przez Nas postacie i myślę, że część z napisanych przez Was rzeczy może być prawdą. Dlatego tak obstawiam "nicnierobiącąFallen"
![]() ![]() I kolejna porcja logicznego rozumowania - szansa, że to akurat ja, osoba pierwszy raz grająca z Wami w FM - mogłabym się dostać do mafii są bardzo małe - Motyka Wam by to lepiej wyjaśnił, ale niestety nie żyje. Ot - jestem zwykłą miastową wróżką, której przepowiednie czasem się sprawdzają ![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
|
![]()
No jasne, rozumiem tą Fallen, dlatego wyciągnęłam ten swój argument, że ja pracuję!
![]() Dobra, wracamy do ratusza. |
![]() |
![]() |
#340 |
|
![]()
@Bjork - no wiesz. To, że ktoś pierwszy raz grający w mafię ma mniejsze szanse trafić do mafii nic nie znaczy. Z moich nieumiejętnych wyliczeń wyszło, że mamy 12% szans, na to, że trafimy w mafioza. Trzeba się porządnie zastanowić - zgadzam się z tym, że oskarżam Pinka trochę zbyt pochopnie, ale ty naprawdę wyglądasz podejrzanie...
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|