![]() |
#332 |
Reputacja: 19
|
![]()
Jak mam cos do powiedzenia to pisze, proste
![]() ![]()
#333 | |
Reputacja: 21
|
![]() Cytat:
![]() Nie wiem jeszcze na kogo zagłosuję, obstawiałbym orkę albo Apo, ale zastanowię się jeszcze... |
|
![]() |
![]() |
#334 | |
Reputacja: 25
|
![]()
Dobra, przemyślałem sobie wszystko przez noc i doszedłem do wniosku, że:
1) na Dianę nie ma co głosować, bo to, że się nie udziela o niczym nie świadczy. 2) SPC za bardzo się wychyla. Nadal go podejrzewam, ale zostawiłbym głosowanie na niego na później, bo w sumie mafioso raczej by się tak nie rzucał. 3) Don dalej jest dla mnie podejrzany, ale coraz mniej, bo w sumie nie robi nic dziwnego ![]() 4) Apo nadal podejrzewam, ale... 5) ...moje podejrzenia kieruję teraz przeciwko krewetce i orce Helenie. Ze względu na m.in. ten post: Cytat:
![]() Krewetka wczoraj napisał coś bardzo podobnego. I nakłaniał mnie, żebym dzisiaj ja z nim zagłosował na Shivera, a jutro on ze mną na Apo. I co, pewnie bym został dziś sprzątnięty po zagłosowaniu na Qwerty'go? ![]() Według mnie mafiosami mogą być krewetka, orka Helena i Apo (bo orka i Lubicz próbują nas odwieść od głosowania na Renibow). |
|
![]() |
![]() |
#335 |
Reputacja: 23
|
![]()
PP, wątpie zeby był w mafii tak samo jak mam wątpliwości co do każdego z was xD no bo niby jakie mam podstawy ze byc pewnym? ;p Ja skupiłabym się na osobach, które najbardziej manipulują. ;d A apolipto moze byc w mafii ale mimo wszystko jej posty mają sens i dają do myślenia.
|
![]() |
![]() |
#336 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
Reputacja: 23
|
![]()
no to też jest możliwe, #tró
|
![]() |
![]() |
#338 |
Reputacja: 16
|
![]()
Genesis, ale Ty myślisz, haha
![]() I tak jestem niewinna, a jeżeli mnie zabijecie to sobie zaszkodzicie xd w ogóle to mam wtyki w mafii tak btw, i jesteście już martwi - jaka ja jestem zabawna, ha ha ha ![]()
#339 |
Reputacja: 19
|
![]()
Mysle, mysle
![]() ![]() Ja nadal obstawiam, ze w mafii jest "ktos" z redakcji, a to juz znacznie zmniejsza krag podejrzanych ![]()
#340 |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|