![]() |
#332 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Na poparcie tego co piszę: http://forum.thesims.pl/showpost.php...&postcount=305 - około 17:30, wy zaczeliście rozmawiać o Malfurionie o 18:30 więc proszę, nie zarzucaj mi, że "nagle" ucichłam gdy zaczeliście o nim pisać. O 18:30 to ja już dawno siedziałam z koleżanką. Przed moim postem, nikt nie napisał nic konkretnego co mogłoby mi pomóc, starałam się przeanalizować posty zmarłych, jednak nic z tego nie wyciągnęłam, przepraszam, że nie jestem na tyle sprytna. Wy zaczeliście być aktywni gdy mnie już przypominam, nie było. Musiałam na kogoś oddać głos, dlatego wybrałam alpherainna. Następnie przyznaje następuje parę nic nie wnoszących postów ale są też takie w których dzieliłam się z wami moimi przemyśleniami: tu tu tu i pare innych ale nie będę tu wklejać wszystkich moich postów. Powiem tyle: byłam przez was podejrzana 2 razy, 2 razy przez to, że mnie w konkretnym czasie nie było na forum, bez przesady, mam życie inne niż forum więc na 100% jestem mafią.
it is not an end but an and Ostatnio edytowane przez ddo bwayo : 07.03.2015 - 10:56 |
|
![]() |
![]() |
#333 |
Reputacja: 39
|
![]()
Powyższy post tylko pogłębia moje podejrzenia. Myślę, że ddo była mieszkańcem nie napisałaby takiej przemyślanej i wyczerpującej odpowiedzi. Poza tym wczoraj napisała tylko jeden post, który do sprawy nic nie wnosi. A dopiero wczoraj zaczęliśmy zastanawiać się na poważnie czy głosować na Malfuriona.
#334 |
|
![]()
Napisałam taki długi post, bo ciągle zarzucacie mi to samo, i nie docierają do was moje argumenty, normalnie mówienie jak do ściany. Tak napisałam jednego posta bo wyobraź sobie, że mam znajomych i chcę się z nimi spotkać po szkole i nie miałam czasu na ta grę wczoraj (co zresztą napisałam we wcześniejszym poście ale przecież po co go przeczytać ze zrozumieniem prawda? Lepiej zarzucać coś komuś!). W takim razie ja myślę, że napewno Ty jestes w mafii bo nie było Cię o 11:45 i napisałaś to dopiero o 13:33, mafia nie śpi a pozatym musiałaś się zastanowić nad odpowiedzią - dokładnie tak jak mafia! Tak samo z kosmosu argument jak Twój.
#335 |
|
![]()
Tak gdyby ktos chcial mnie podejrzewać - nie jestem w mafii. Malfurion podejrzewał mnie, w czasie kiedy bylo modne xd podejrzewanie mnie. Czy wkopałby kogoś z mafii sam w niej będąc, gdy odkrycie mafioza byloby bardzo mozliwe? Chyba nie. Mysle, ze moglibysmy zastanowic sie nad podejrzanymi z grupy tych, co w ostatnin glosowaniu oddali swój głos na Malfuriona. Wczoraj jasne bylo, ze odpadnie, więc wtopili sie w tłum, glosując na innego mafioza.
//pisanie z telefonu ![]()
![]() |
#336 |
|
![]()
czyli Hebe, Diana i Rainbow Potato, Hebe nie wydaje mi się by była w mafii ponieważ Malfurion na nią głosował, wątpię też by z mafii była Diana bo to ona wskazywała na Malfuriona od początku więc tym tokiem rozumowania zostaje Rainbow Potato.
#337 |
|
![]()
Glosuje na RD. Czuje ze jest w mafii, a jesli nie, to juz totalnie nie mam pomyslu, nie mam lepszego jak na ta chwile :<
Ew. Moge zmienic glos, na korzysc wiekszosci.
![]() |
#338 |
|
![]()
RD w sensie Rainbow Potato?
#339 |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]()
Ja zastanawiam się między Rainbow a ddo (nie, nie dlatego, że przez jakiś czas Cię nie było - wiem, jak wkurzające są oskarżenia tylko na takiej podstawie. Przy prawie każdej edycji mafii podejrzewano mnie "bo sobie poszłam", a miałam po prostu ważniejsze rzeczy do roboty). Mało czasu zostało, a nie wiem, kogo wybrać :/
PS. Libby, nie powiesz nam, kto był wczoraj wybrany przez mafię? To mogłoby ułatwić sytuację. D:
#340 |
Reputacja: 11
|
![]()
ja swój głos oddałam na alpha. nie wiem, zawsze mi powtarzano że pierwsza myśl jest najlepsza i tym się kierowałam
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|