|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dziś zauważyłem, że nie mogę wyjąć z wyposażenia mojego sima oszlifowanego kamienia albo sztabki, kiedy w wyposażeniu mam pojedynczą taką rzecz. Jak mam np 8 sztabek miedzi, mogę wyjąć 7 ale ostatniej już nie. Wcześniej tego nie było. Jak mam powyciągać wszystkie kamienie i sztabki z wyposażenia?
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 11
|
![]()
to klikasz na taka strzałkę i wszystko ci się wtedy wyjmuje. a może nie możesz wyjąć ponieważ np twój sim jedzie to jak sim jedzie to się wtedy niczego nie da wyjąć z wyposażenia sima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
jak klikam na strzałkę to i tak mogę wyjąć wszystko oprócz jednej rzeczy. A mój sim stoi sobie obok miejsca, na którym chcę położyć te rzeczy. Kiedy daję kursor na te przedmioty w plecaku sima, to mam albo symbol dłoni albo strzałkę i nie mogę wyciągnąć z plecaka i położyć gdziekolwiek na podłogę. Może jakieś hasło na to jest? Czy to błąd w grze? Jedzenie wyjąłem całe, a kamieni i sztabek nie mogę. Kupiłem też gablotę i jak klikam na nią, to mam opcję dodaj i otwiera mi się zawartość plecaka. Wybieram kamień, który chcę tam położyć i nic się nie dzieje. Co można zrobić?
Ostatnio edytowane przez grzro : 01.06.2011 - 21:11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
hmmm...mam problem z simką, która ewidentnie nie chce wrócić mi z darmowych wakacji O.o ...w środku nocy małżeństwo moje dostało nagrodę, że mogą sobie pojechać na dwudniowe wakacje "zostawcie nastolatków samych, niech się wyszaleją" czy coś w tym stylu. No to posłałam ich na wakacje. W domu została moja nastoletnia simka, a pozostała dwójka zmieniła kolor aktywności na szary (nie można było nawet kliknąć na nich, zupełnie jak w przypadku, kiedy posyła się dzieciaka do szkoły z internatem). Więc grałam sobie moją nastolatką...minęły dwa dni i wyskoczył mi dymek, że "dorośli wracają za 2h!dopilnuj, żeby w domu było czysto"...jednak wrócił tylko tata O.o mama została na wakacjach, ewidentnie nie chce wrócić a i nawet zaznaczyć jej w żaden sposób nie można T^T (czyżby wakacyjny romans?)... POMÓŻCIE!!!jak ją sprowadzić z powrotem???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
eyvee, próbowałaś reset sim?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
gdzie to znajdę?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Wpisujesz kod "resetSim Imię Nazwisko" - oczywiście wpisujesz imię i nazwisko Simki dokładnie tak, jak się nazywa
![]()
![]() |
#8 |
|
![]()
próbowałam...nie działa
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Jak przenieść wszystkie rzeczy, np. jajka, ser czy parówki, od razu za jednym zamachem? Ja zawszę się męczę, bo ja robię zakupy (tak! Robię 2 razy w tyg.! Zazwyczaj nikt nie robi a ja tak^^) kupuję z 12 jajek, 10 parówek, 4 sałaty, parę serów, czasami stek lub łososia i nie chce mi się pojedynczo tego wykładać
![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 10 (0 użytkownik(ów) i 10 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|