|
|
#342 |
|
Guest
|
Ja kupiłam jajo smoka, nie wiem ile już dni minęło (ale dużo) i wcale mi się nie wykluwa
Nie wiem, co mam zrobić, żeby przestał być jajkiem. Kołyszę go, puszczam muzykę, a on nic. Możecie mi coś poradzić?
|
|
|
#343 |
|
Reputacja: 10
|
Najlepiej wogóle z nim nic nie rób
|
|
|
|
|
#344 |
|
Guest
|
Ja mu wlaczylem muze potem zatrzymalem costam kolysanke zaspiewal sim i poszlo jajo spac
Ja nie wime zabije te smoki po co one sa wogule . Maja luz i patrze co chwile mam jakis pozar bo im sie nudzi psa omaly wlos by mi saplily Jak wy to robicie zeby on siedzial w tej przegrodce . Ktoras dziewczyna napisala ze ma te smoki w jakims pomieszczeniu tez tak ich czymam ale oni caly czas laza i szukaja dzwi .Dziwne sa te smoki |
|
|
#345 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
#346 | |
|
Guest
|
Cytat:
[/b][/quote]Sprobuj tak jak ja pialem ![]() Jak odrazu wnisie do domu lub gdzies indziej to wlacz mu muzyke (kliknij na niego) jak bedze sie zblizala noc to wylacz muzyke i zaspiewaj mu kolysanke (oczywiscie nie Ty tylko sim ) i w nocy powinnien sie wykluc Pozdro |
|
|
|
#347 | |||
|
|
Cytat:
![]() Jak odrazu wnisie do domu lub gdzies indziej to wlacz mu muzyke (kliknij na niego) jak bedze sie zblizala noc to wylacz muzyke i zaspiewaj mu kolysanke (oczywiscie nie Ty tylko sim ) i w nocy powinnien sie wykluc Pozdro [/b][/quote] Gdy nie wychodzi Ci tak jak pisałam to spróbój o niego jak najlepiej dbać może wtedy Ci się wykluje
|
|||
|
|
|
|
#348 |
|
Guest
|
A jak Ci sie niechce wykluc to pewnie jakis lipny
![]() Sprzedaj go i niesety musisz chyba kupic nowego za 49 czy tez 41 magimonow
|
|
|
#349 |
|
|
Sciagnij sobie z netu
|
|
|
|
|
#350 |
|
Guest
|
najlepiej jest ściągnąć sobie z netu skiny smoków i smocze jaja, z których po wykluciu smok moze być np. radiem (nie żartuje) http://sims.kelsha.net no i tam są również te skiny smoków.
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|