Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 31.03.2005, 12:26   #341
rainne
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Anka*
A ja mam pytanie co do :

moja simka oświadczyłą się i ma nażyczonego i ona czasem go do akademika zaprasza tylko on wtedy od razu biegnie do innego pokoju i czasem nie mogę tam wejść bo się zamyka drzwi jak mam zmusić mojego nażyczonego do zostania przy simce lub jak wejść do zamkniętego pokoju??
hm... a złapać go wcześniej nie możesz?
poza tym do zamkniętego pokoju można zapukać. jeśli jest się w niezłych kontaktach z mieszkającym tam simem, to on bez problemu wpuszcza do pokoju.
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 31.03.2005, 15:17   #342
gwiazdeczka85
Guest

Domyślnie

a ja mam takowe pytanie:
zainstalowalam sobie juz dodatek do The Sims 2 i.... wogole to sie tyczy calych simsow 2. W pierwszej czesci bylo mozliwe zmienianie np. ubrania, tzn. mial osie wybor w co chce sie ubrac simsa ,trzeba tylko bylo miec szafe. A w "dwojce " zauwazylam ze tego (chyba) nie ma, przynajmniej ja jak daje na szafe by mi sie przebralaa to wybiera takie ciuchy jakie na poczatku ustawilam i ani rusz, nie moge sie przebrac w cos innego tylko w kolko to samo.....i juz sie nudzi. Jedynie co moge zrobic to wyglad sobie mieniac w lusterku, no ale co z tymi ubraniami?? Moze ktos wie czy to moj blad gry czy co??

A drugie pytanie to skad moge sciagnac jakies dodatki np. nowe ciuszki, domki i takie tam pasci, ktore bylyby zgodne rzecz jasna z "The Sims2" Na studiach"????
  Odpowiedź z Cytatem
stare 31.03.2005, 15:21   #343
Eveline
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał gwiazdeczka85
A drugie pytanie to skad moge sciagnac jakies dodatki np. nowe ciuszki, domki i takie tam pasci, ktore bylyby zgodne rzecz jasna z "The Sims2" Na studiach"????
Zajrzyj tutaj http://forum.thesims.pl/showthread.p...8&page=1&pp=10 zresztą teraz większość stron ma dodatki zgodne z TSNS
  Odpowiedź z Cytatem
stare 31.03.2005, 15:22   #344
berata

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał gwiazdeczka85
a ja mam takowe pytanie:
zainstalowalam sobie juz dodatek do The Sims 2 i.... wogole to sie tyczy calych simsow 2. W pierwszej czesci bylo mozliwe zmienianie np. ubrania, tzn. mial osie wybor w co chce sie ubrac simsa ,trzeba tylko bylo miec szafe. A w "dwojce " zauwazylam ze tego (chyba) nie ma, przynajmniej ja jak daje na szafe by mi sie przebralaa to wybiera takie ciuchy jakie na poczatku ustawilam i ani rusz, nie moge sie przebrac w cos innego tylko w kolko to samo.....i juz sie nudzi. Jedynie co moge zrobic to wyglad sobie mieniac w lusterku, no ale co z tymi ubraniami?? Moze ktos wie czy to moj blad gry czy co??

1. Ubrania musisz kupić w sklepie, a później na szafie pojawi się opcja 'Zaprojektuj ubranie...' i tam wybierasz ciuszki.
2. Tutaj jest dział, w którym są podawane najnowsze dodatki http://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=23
Tu masz wypis stron, które mają dodatki zgodne z NS. http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=14068
Edit: Co do 2 to Eveline mnie wyprzedziła.

Ostatnio edytowane przez berata : 31.03.2005 - 15:25
berata jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 31.03.2005, 22:23   #345
dalva
Guest

Question kierunki

Pytałam już o to wcześniej ale jak dotąd nikt nie udzielił mi konkretnej odpowiedzi:

czy Wasi simowie po rozpoczęciu studiów mają aspirację aby wybrać jakiś kierunek...???
Moi simowie mają zawsze apirację - wybrać kierunek matematyka, a nie wybierać psychologii - chociaż ich celem życia jest np. zostać ordynatorem. Przecież to się kupy nie trzyma! A jak jest u Was ?

I jeszcze jedno - czy po skończeniu studiów Wasi simowie chcą rozpocząć wyuczony zawód? Bo moi za nic! Np. po skończeniu ekonomii sim chce być żołnieżem. To bezsensu, w takim razie te studia nic nie zmieniają :/
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.04.2005, 10:51   #346
scuderia
Guest

Domyślnie

Ja mam taki problem...
Teoretycznie wszystko działa, zainstalowałam Simsy na studiach ale gdy wejde w jakies otoczenie (np. Miłowo) nie mogę stworzyć universytetu. Gdy wybieram otoczenie (niziny czy gory itp) dla uniwersytetu, zaczyna mi sie wczytywac i na tym koniec, wczytuje sie wczytuje i wczytac nie może. Usunełam obie cześci i wgrałam jeszce raz ale to nic nie dało. Wszystkie rzcezy (meble itp) z dodatku są więc grą sie zainstalowała ale nie moge stworzyć uniwersytetu. :1smutny:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.04.2005, 13:10   #347
Bartek070
Guest

Post patch

czesc czy jest jakis patch do TS:NS, ponieważ mój komp to athlon 2000+XP geforce 2 mx400/400 256 DDR RAM win XP pro sp2 i długo sie wczytuje gra ok. 5 min :1smutny: CO JA MAM ZROBIĆ ? pomocy :\
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.04.2005, 20:28   #348
fleurette
Guest

Domyślnie problem

Ja mam problem z tym ze gdy uruchamiam simy 2 n studiach to wyskakuje mi błąd. Czy ktoś miał taki problem lub wie jak sie z nim uporac?

z gory dziekuje za odpowiedz
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.04.2005, 09:06   #349
kleopa$tra
Guest

Domyślnie Kody na dobry humor

Przepraszam!

Mam pytanie, czy istnieją jakies kody lub chociaż jakis trainer na dobry humor do the sims 2 na studiach? Prosze bardzo o odpowiedź! ;(
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.04.2005, 09:31   #350
!Miśka!
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał dalva
Pytałam już o to wcześniej ale jak dotąd nikt nie udzielił mi konkretnej odpowiedzi:

czy Wasi simowie po rozpoczęciu studiów mają aspirację aby wybrać jakiś kierunek...???
Moi simowie mają zawsze apirację - wybrać kierunek matematyka, a nie wybierać psychologii - chociaż ich celem życia jest np. zostać ordynatorem. Przecież to się kupy nie trzyma! A jak jest u Was ?

I jeszcze jedno - czy po skończeniu studiów Wasi simowie chcą rozpocząć wyuczony zawód? Bo moi za nic! Np. po skończeniu ekonomii sim chce być żołnieżem. To bezsensu, w takim razie te studia nic nie zmieniają :/
hm.... Nom fakt z matmy nie zostaniesz ordynatorem. Ale ja ci radze wybierz taki kierunek z jakim wiąże się cel życiowy. On ci da więcej punktó niż zwykłe pragnienie.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania