![]() |
#341 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() poza tym do zamkniętego pokoju można zapukać. jeśli jest się w niezłych kontaktach z mieszkającym tam simem, to on bez problemu wpuszcza do pokoju. |
|
![]() |
|
![]() |
#342 |
Guest
|
![]()
a ja mam takowe pytanie:
zainstalowalam sobie juz dodatek do The Sims 2 i.... wogole to sie tyczy calych simsow 2. W pierwszej czesci bylo mozliwe zmienianie np. ubrania, tzn. mial osie wybor w co chce sie ubrac simsa ,trzeba tylko bylo miec szafe. A w "dwojce " zauwazylam ze tego (chyba) nie ma, przynajmniej ja jak daje na szafe by mi sie przebralaa to wybiera takie ciuchy jakie na poczatku ustawilam i ani rusz, nie moge sie przebrac w cos innego tylko w kolko to samo.....i juz sie nudzi. Jedynie co moge zrobic to wyglad sobie mieniac w lusterku, no ale co z tymi ubraniami?? Moze ktos wie czy to moj blad gry czy co?? A drugie pytanie to skad moge sciagnac jakies dodatki np. nowe ciuszki, domki i takie tam pasci, ktore bylyby zgodne rzecz jasna z "The Sims2" Na studiach"???? |
![]() |
![]() |
#343 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#344 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
2. Tutaj jest dział, w którym są podawane najnowsze dodatki http://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=23 Tu masz wypis stron, które mają dodatki zgodne z NS. http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=14068 Edit: Co do 2 to Eveline mnie wyprzedziła. ![]() Ostatnio edytowane przez berata : 31.03.2005 - 15:25 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Guest
|
![]()
Pytałam już o to wcześniej ale jak dotąd nikt nie udzielił mi konkretnej odpowiedzi:
czy Wasi simowie po rozpoczęciu studiów mają aspirację aby wybrać jakiś kierunek...??? Moi simowie mają zawsze apirację - wybrać kierunek matematyka, a nie wybierać psychologii - chociaż ich celem życia jest np. zostać ordynatorem. Przecież to się kupy nie trzyma! A jak jest u Was ? I jeszcze jedno - czy po skończeniu studiów Wasi simowie chcą rozpocząć wyuczony zawód? Bo moi za nic! Np. po skończeniu ekonomii sim chce być żołnieżem. To bezsensu, w takim razie te studia nic nie zmieniają :/ |
![]() |
![]() |
#346 |
Guest
|
![]()
Ja mam taki problem...
Teoretycznie wszystko działa, zainstalowałam Simsy na studiach ale gdy wejde w jakies otoczenie (np. Miłowo) nie mogę stworzyć universytetu. Gdy wybieram otoczenie (niziny czy gory itp) dla uniwersytetu, zaczyna mi sie wczytywac i na tym koniec, wczytuje sie wczytuje i wczytac nie może. Usunełam obie cześci i wgrałam jeszce raz ale to nic nie dało. Wszystkie rzcezy (meble itp) z dodatku są więc grą sie zainstalowała ale nie moge stworzyć uniwersytetu. :1smutny: |
![]() |
![]() |
#347 |
Guest
|
![]()
czesc czy jest jakis patch do TS:NS, ponieważ mój komp to athlon 2000+XP geforce 2 mx400/400 256 DDR RAM win XP pro sp2 i długo sie wczytuje gra ok. 5 min :1smutny: CO JA MAM ZROBIĆ ?
![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Guest
|
![]()
Ja mam problem z tym ze gdy uruchamiam simy 2 n studiach to wyskakuje mi błąd. Czy ktoś miał taki problem lub wie jak sie z nim uporac?
z gory dziekuje za odpowiedz |
![]() |
![]() |
#349 |
Guest
|
![]()
Przepraszam!
Mam pytanie, czy istnieją jakies kody lub chociaż jakis trainer na dobry humor do the sims 2 na studiach? Prosze bardzo o odpowiedź! ;( |
![]() |
![]() |
#350 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
Narzędzia wątku | |