|
![]() |
#2 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
W wyposażeniu sima znajduje się telefon. Kliknij na niego i potem 'przeprowadź'. Wyświetli Ci się okienko w którym będziesz mogła wybrać które osoby mają się przeprowadzić i czy mają się przeprowadzić na pustą parcelę czy do gotowego domu. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Na pewno gra nie pójdzie, mam ten sam problem. Prawie... bo mam radeon 9200, poza tym ta karta nie obsługuje funcji shader, która jest niezbędna do odpalenia gry. Nie ma zaimplementowanych tych funkcji. Czyli jest do dupy!
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
a jaki jest koszt w miare dobrej karty graficznej,nie za drogiej na której gra ruszyłaby bez problemu i dałoby rade w nią grać?
Jestem zielona w tych kwestiach dlatego pytam. I jeszcze jedno pytanie, całkiem z ciekawości. Jakie są etapy życiowe w TS3? Takie same jak w TS2? (niemowlę, małe dziecko itd) Ostatnio edytowane przez menowa : 04.06.2009 - 20:44 |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
hej mam pytanko, wczesniej sie pytalam o rosliny ale nie uzyskalam odpowiedzi, jakie sa jeszcze oprucz tych standardowych. gdzie znalesc te ktorych nie mam mam 73% i sadze na okraglo te nasiona nieznane ale mi wyrastaja ciagle standardowe. z dziwnych mam drzewo pieniezne rosline smierci i owoc pomarańczowy taki
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Czy imiona simów są przetłumaczone na polski? (w nieoficjalnej wersji chyba nie były)
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Byłam dziś w Empiku i Simy już mam. Ktoś pytał o edycję kolekcjonerską- już dziś leżała na półkach. Spokojnie jest cała masa płyt na bank wystarczy dla każdego ;]
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Ludzie pomóżcie !! No wiec tak ja mam kolekcjonerska dziś kupiona ładnie gram i wogule ale miałam problem z kodem i wzięłam z neta i nie mogę się normalnie zarejestrować na stonce jakieś tam błędy wyskakują o kodzie seryjnym i wogule pomocy!!
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|