![]() |
#341 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mam ten zestaw. Kasa jest rewelacyjna i jeśli ktoś nawet nie chce całego kina (sama go na razie nie używam, bo mi nie pasuje do Monte Vista) warto ją kupić gdyby pojawiła się osobno. Zestaw składa się z automatu na bilety oraz bramki, drzwi i łuku. Przed budynkiem/płotem stawiamy kasę i zagradzamy wejście bramką/drzwiami itp.. Ta bramka ma mnóstwo opcji kogo ma zatrzymywać a kogo przepuszczać. Możliwe jest np. tworzenie klubów nocnych tylko dla dorosłych. Żeby wejść dalej Sim musi kupić bilet czerwony, zielony, niebieski lub żółty. (wybieramy wcześniej z jakim kolorem biletu bramka ma przepuszczać) Wszystkie są po 10 simoleonów. Moje Simy już mają przechlapane.
![]() Jak mi brakuje Własnego Biznesu. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#342 |
Guest
|
![]() Żyj, Śmiej się, Kochaj Nic Ci nie przeszkodzi w przygotowaniu tego wielkiego dnia! Świętuj najszczęśliwszy dzień Twojego życia z zestawem Żyj, Śmiej się, Kochaj. Nawet jeśli nie bierzesz ślubu na plaży Morza Śródziemnego, ten zestaw sprawi, że dowolny lokal będzie wyglądał jak z katalogu biura podróży! ![]() ![]() ![]() więcej tutaj http://store.thesims3.com/setsProduc...OFB-SIM3:63220 |
![]() |
![]() |
#343 |
|
![]()
jak latać tymi balonami? zupełnie nie mogę na to wpaść...
edit:ok, juz odkryłam xd Ch edit: a napiszesz jak to odkryłaś? ![]()
Ostatnio edytowane przez Charionette : 22.03.2013 - 22:46 |
![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
|
![]()
No właśnie ja też chcę wiedzieć jak latać balonami... Problem w tym, że balon albo wisi raczej nisko nad ziemią, albo teleportuje się na parcelę, gdzie mu się każe (o ile jest tam lądowisko dla balonu). Ja miałam nadzieję na swobodne dryfowanie wysoko nad ziemią, ale EA Games tylko pomysły ma dobre (i to też nie zawsze), bo wykonanie, to "pożal się Boże"...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
|
![]()
U mnie jest tak samo, stoja w balonie na wysokosci 2 pietra i ogladaja widoki przez lornetke, moga wypic szampana i bara bara, nie siedza na laweczce do rozmowy tylko do bara bara, jak chce poleciec na jakas parcele to w 5 sekund sa na miejscu. kicha
![]() |
#346 |
Guest
|
![]()
tutaj możecie zobaczyć co będzie jutro dostępne w Store
http://www.simtimes.de/vorschau-auf-...3-store-13245/ |
![]() |
![]() |
#347 |
Creator
|
![]()
Fajnie to wygląda i ciekawie się zanosi. Ale pożyjemy zobaczymy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
|
![]()
Ale fajne kurczaki!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Guest
|
![]() Kurnik „Drób i Pierze” Kurnik Daj swoim miłym, opierzonym przyjaciołom ich własny dom – kurnik „Drób i Pierze”! Spodoba im się klasyczny wystrój, znakomity wikt oraz stymulujące rozmowy. A Ty będziesz się cieszyć świeżymi jajkami! Traktuj swoje kury jak należy, a będzie można pogadać z nimi o tajemnicach życia, pokonać złego kurczaka, a nawet przytulić kilka małych kurcząt. Tylko nie pytaj o kurze skrzydełka; to świadczy o złym smaku! Rozgrywka Dobrze karm kury, aby znosiły jajka dobrej jakości! Zbieraj znoszone przez kury jajka zgniłe, normalne lub egzotyczne! Pros kurczaki o odpowiedzi na trudne pytania zyciowe... A potem spytaj siebie, dlaczego rozmawiasz z kurczakiem. Przytulaj kurczęta! Klóc sie i walcz ze Zlym Kurczakiem Karolem! Interakcja(e): Nakarm kurczaki Zapytaj… Zbieraj jaja Baw się z kurczakami Klóc sie ze Zlym Kurczakiem Karolem Walcz ze Zlym Kurczakiem Karolem Lokalizacja: Sortuj wedlug pomieszczenia->Gabinet->Zainteresowania i umiejetnosci Sortuj wedlug pomieszczenia->Pokój dzieciecy->Niezbedne dla zwierzat Sortuj wedlug pomieszczenia->Poza domem->Zajecia poza domem Sortuj wedlug funkcji->Rozrywka->Zainteresowania i umiejetnosci Sortuj wedlug funkcji->Rozrywka->Rózne obiekty rozrywkowe Sortuj wedlug funkcji->Niezbedne dla zwierzat->Rózne więcej tutaj http://store.thesims3.com/productDet...tegoryId=13062 Cały pakiet nazywa się Życie na wsi Ciesz się przyjemnościami prostszego życia z zestawem „Życie na wsi”! Za pomocą załączonych mebli i ubrań pokaż, że Twoi Simowie lubią mieszkać na wsi i są samodzielni! Rozkoszuj się cudami życia na farmie, ze świeżymi jajkami i zadziornymi kurczakami z kurnika „Drób i Pierze”! Doskonały wybór dla Simów, którzy zawsze marzyli o rozpoczęciu nowego życia na wsi. Ten zestaw przemieni dowolne mieszkanie w prawdziwy, wiejski dom. wiecej tutaj http://store.thesims3.com/setsProduc...OFB-SIM3:63813 Ostatnio edytowane przez Ilona : 04.04.2013 - 19:36 |
![]() |
![]() |
#350 |
|
![]()
Sam zestaw nie zachwyca, słaby, natomiast kurnik wymiata! No i ten Zły Kurczak Karol, świetne imię hahaha ;D
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 10 (0 użytkownik(ów) i 10 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|