|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Jeśli ktoś z was to ma, ten traktor, to czy wam to działa? Bo u mnie to jest tak, że niby traktor zbiera plony, ale owoce\warzywa nadal są na krzaczkach i drzewkach (Sim ma je w wyposażeniu), a nawadnianie roślin kompletnie nie działa, bo nadal są "więdnące". Ten Gaj Dziadka jest taki wielki, że robocik zajmował się cały dzień ogrodem, a nie zdążył wszystkiego zrobić!
![]() EDIT 1: Dobra już wiem, trzeba kilka razy przejechać trasę, żeby traktor zadział na wszystkie plony. Ale i tak zmodyfikowałam trasę na torze z parceli, podzieliłam ją na dwie części i do obu podłączyłam jeden traktor, tak jest szybciej, bo mogę jeździć oboma na raz, jedną z tras trzeba przejechać 2x, a drugą 3x. Poszperam za modem, który pozwala na to by traktor działał na wszystkie plony na raz. EDIT 2: Jakby kogoś to interesowało, to napisałam prostego moda tuningującego do tego traktora, tak by zbierał wszystkie zbiory na raz. http://www.mediafire.com/?26hpx0bd6qwu58o Wstawiłam go na mts, ale nie wiem go zaakceptują. Proces wstawiania czegokolwiek na mts jest dość zawiły... Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 10.11.2013 - 19:43 |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
Ciekawy pomysł z tym Gajem dziadka. Znowu pakiet idący w stronę wsi i farmy, więc na pewno wielu ucieszy
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Nudy. Kompletnie nie mój klimat, nie kupię... Nie korzystałabym nawet z jednego obiektu...
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
Już 12 grudnia w Store pojawi się super miasto z extra dodatkami.
Muszę przyznać, że sprawia miłe wrażenie. http://store.thesims3.com/roaringhei...tegoryId=12642 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
To nowe miasto Roaring Heights prezentuje się naprawdę świetnie, fajną sprawą będą kolejki górskie
Bardzo ładnie wyglądają te wieżowce na tle plaż Nie mogę się już doczekać
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
Mam tylko nadzieję, że będzie można to kupić za punkty, bo mam ich trochę zaoszczędzonych, ale wszystko wskazuje na to, że jak zwykle rzucają kłody pod nogi. Miasto najpewniej będzie za kasę a nie punkty. Powinno być i tak i tak.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
Ja tam wolę za kasę, bo zanim jeszcze zapowiedzieli Roaring Heights, wydałam wszystkie SimPoints
Z tego co widać na stronie Store, będzie można tylko za kasę kupić... Mogliby za Simpoints też umożliwić...A propos, taki fajny filmik "12 Day of Simsmas". Wpada w ucho : http://www.youtube.com/watch?v=pw7uqSlyB_o :*
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
Kupiłam sobie to miasto, Roaring Heights, mam standardową wersję, bo miałam zaoszczędzone Store, tak więc przystań kupiłam sobie za punkty. Straciłam tylko te ubrania z wersji Gold, "moda z przystani". Sądząc po etykietce zestawu... niewiele straciłam
Krótko grałam, bo kupowałam dosyć późno. Długo się ściągało, ale ma 300 mega z hakiem. Miasto prezentuje się bardzo ładnie, ale jak już pisałam, krótko grałam, nie sprawdziłam ani samochodu, ani kolejki, jeśli nikt po mnie nie napisze żadnego posta, to edytuję tego i może wstawię jakieś fotki, dziś nie miałam do tego głowy. EDIT: Jak obiecałam, wstawiam fotki. Wczoraj nie wstawiłam sobie nawet tej parceli z kolejką do miasta i dzisiaj miałam z tym problem. Gra się za pierwszym razem wyłączyła, za drugim już było OK. Foty zaczynam od kolejki właśnie (właściwie, to pierwszy jest filmik). Ogólne wrażenia pozytywne, chociaż gra mi się tak tnie, że koszmarnie trudno było nagrać sensowny filmik. Na poniższym filmiku widzimy obydwie trasy zbudowane na przystani, pierwszy to ten dłuższy i bardziej stromy, drugi jest krótki i mało urozmaicony.
Kolejka Górska A tutaj już fotki, zaczynam od Przystani: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i miasto: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To tutejsza Simka. ![]() Samochodzik.... Tak wygląda wersja początkowa. ![]() ![]() ![]() ![]() Można w nim posiedzieć. ![]() Jest animacja wsiadania i wysiadania! Nie wiem jak to z tym będzie jak już będzie samochodzik gotowy, ale na razie jest OK! ![]() Kto powiedział, że laski nie wiedzą do czego służy klucz? ![]() No autko na razie nie pojedzie, ale wszystko jest na dobrej drodze... chyba... ![]() ![]() Praca nad nadwoziem. ![]() No i widać już jakieś efekty! ![]() No to moja dawka skończona ![]() Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 14.12.2013 - 16:57 |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Reputacja: 14
|
anie_1981 masz śliczną wodę. Czy grasz z taką wodą czy masz ją tylko do zdjęć? Jeśli z nią grasz, to czy gra Ci się nie zacina?
----------------------------------------------------- W nowym mieście dziwne są mieszkania w wieżowcach. Są nisko w przeciwieństwie do mieszkań z "Po zmroku" i są ogromne, naprawdę ogromne. Mi osobiście w ogóle się nie podobają. Nie przeglądałam wszystkich, ale te co widziałam mają okropny układ pomieszczeń. Jedyne co mi się w nich spodobało to baseny. ![]() ![]() ![]() ![]() I jeszcze kilka zdjęć miasta. ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|