Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 4 > The Sims 4: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 08.08.2013, 22:07   #341
Katherine

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Jakie będzie The Sims 4? Co powinno poprawić EA? Dyskusje ogólne o grze

Już bardziej sobie wyobrażałam to jako bardzo dopracowaną trójkę. To jest jakaś katastrofa.
Katherine jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 09.08.2013, 13:08   #342
anie_1981

Domyślnie Odp: Jakie będzie The Sims 4? Co powinno poprawić EA? Dyskusje ogólne o grze

Strasznie to wygląda, ten interfejs jest naprawdę straszny. Od jedynki interfejs w Simsach zmieniał się minimalnie, moim zdaniem jest dobry i bez sensu jest go tak drastycznie zmieniać.
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 11.08.2013, 15:57   #343
ajditia

Popieram anie_1981 - TOTALNA MASAKRA! Czat w Simsach? Niedorzeczność...
stare 11.08.2013, 21:20   #344
tinak11

było by fajnie móc zrobić kariere nie zaczynając od początku np. nie trzeba być opiekunem placu zabaw żeby zostać nauczycielem. mogli by dawać oferty pracy z różnymi szczeblami karier np. w gazecie jest oferta dla neurochirurga (medycyna poziom 9), prezentera pogody (dziennikarstwo poziom 7) i roznosiciela kawy (biznes poziom 1) - trzeba mieć określony poziom umiejętności, żeby Cię przyjeli. To jest z pewnością bardziej realistyczne. No bo żeby zostać lekarzem trzeba najpierw czyścić baseny ?!

Ostatnio edytowane przez tinak11 : 14.08.2013 - 20:05
tinak11 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 13.08.2013, 19:31   #345
ozone-layer

Na razie nie ma co się zbytnio przejmować tymi grafikami poglądowymi - z pewnością wieeele zdąży się zmienić do premiery Z drugiej strony, tak jak w każdej plotce jest ziarno prawdy, tak i tu któryś element może pojawić się w oficjalnej grze. Jak na razie Sims 3 mi najzupełniej wystarcza, a od Czwórki oczekiwałbym tylko większej stabilności, bardziej rozbudowanego systemu interakcji między simami oraz większej ilości naturalnych zachowań simów, które są typowe dla ludzi (głównie "wielozadaniowość" - niech simowie rozmawiają przez telefon, siedząc przy komputerze; niech czytają gazetę, pijąc kawę; niech robią obiad, jednocześnie rozmawiając z simem oglądającym telewizję etc.). Żądam też zlikwidowania króliczych nor - nie muszę mieć możliwości sterowania simem w pracy, ale chciałbym chociaż widzieć, co ten sim robi Nie oczekuję nie wiadomo jak zaawansowanej grafiki - sądzę, że wystarczy lekko podrasować tę z Trójki. Najbardziej chciałbym, żeby The Sims 4 było wolne od bugów i jak najlepiej zoptymalizowane.
ozone-layer jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 18.08.2013, 21:57   #346
WhiteSugar

Ja miałam taką małą wizję, żeby w Simsach mogło być ZOO, Cyrk, ogólnie więcej atrakcji dla dzieci (nie przeczę, że mogą być też atrakcjami dla dorosłych)
Noo, takie żyrafki, słonie, jakieś opcje z karmieniem orzeszkami, kupowanie waty cukrowej.
Podoba mi się też opcja z większą i bardziej realistyczną ilością animacji, zachowań itp, jak większość z Was podała
Jednak z pierwszych screenów, które widziałam na gry-online.pl, raczej wątpię by The Sims 4 było jakąś rewolucją.
WhiteSugar jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 14.09.2013, 17:54   #347
Bella555

Nie wiem, jak to dokładnie będzie, ale patrząc na First Look, TS4 wygląda tak jakoś jak jakaś bajka... W TS3 jest o wiele lepsza grafika, Simowie są jak prawdziwi, w TS4 raczej takiego wrażenia nie będzie.. The Sims 3 jest najlepsze A zaraz po nich The Sims 2 33

Ostatnio edytowane przez Bella555 : 14.09.2013 - 17:56 Powód: ;)
Bella555 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 26.09.2013, 19:49   #348
Królewicz Grudkowego Kosmosu

Avatar Królewicz Grudkowego Kosmosu

TS4 moim zdaniem wygląda jak coś pomiędzy ts1, a ts2. Więc to nie jest fajne, ale cieszę się, że będzie można ustalać wzrost, i styl chodzenia simów, mam również nadzieje, że poprawia ustawienia wieku by było okienko w które się wpisuje wiek. Poza tym z gameplaya mi się strasznie nie podoba sposób tworzenia domów, ale okolica wydaje się być ciekawa i dopracowana.
Królewicz Grudkowego Kosmosu jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 26.09.2013, 20:27   #349
Ilona
Guest

Cytat:
Napisał panMaciek Zobacz post
cieszę się, że będzie można ustalać wzrost
nie będzie takiej opcji,poczytaj artykuły na temat animacji,to się dowiesz
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.09.2013, 16:39   #350
Hebe

Reputacja: 39

Ogólnie sobie trochę poczytałam, pooglądałam i TS4 zaczyna mnie do siebie przekonywać, ale nawet jak kupię najnowszą generację simsów, to nie porzucę trójki. Przede wszystkim dlatego, że tu będzie to, czego (najprawdopodobniej) nie będzie w 4, czyli CASt i lepsza (moim zdaniem!) grafika. (Bo nawet jak simy z trójki są plastusiowe, to i tak bardziej mi się podobają od kreskówki z TS4.) W każdym razie, to płynniejsza rozgrywka i bardziej rozbudowana inteligencja simów świetnie brzmią (oby to nie były puste słowa).
Jednak rozumiem brak CASta w TS4. No bo wyobraźcie to sobie: twój sim najbardziej lubi kolor zielony, ustawiasz mu kolor ścian na zielononiebieski. I teraz nie wiadomo, czy sim ma być zadowolony, bo ściana jest zielona, czy ma nie mieć odczuć, bo ściana jest niebieska... Gra mogłaby się w tym wszystkim pogubić.
Jestem też ciekawa czy w TS4 będzie kontynuowany wątek Belli... Mam nadzieję, że tak, bo uwielbiam takie zagadki

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania