|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Nie wiem, czy to jeszcze aktualne, bo się nie odzywasz, ale właśnie coś mi się przypomniało, bo zobaczyłam rodzinę Lada mijającą moją Simkę - może pytam o coś oczywistego, ale jesteś pewna, że Przemysław jest dorosły? Gdy zaczyna się gra, on jest nastolatkiem, a nastolatki od dorosłych różnią się nieznacznie, wzrostem i tyle. Młody dorosły z nastolatkiem mogą się zaprzyjaźnić, ale nie będą mogli się całować
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
A więc tak: zagrałam sobie już Przemysławem, kilka dni mu zostało do zostania staruszkiem, ale zaprosiłam do niego moją babkę na noc i mam zauroczenie. Następnie przeprowadziłam babkę do nowoczesnego domu nad morzem (gram z kodami) i Przemysław z nią zamieszkał, śpią razem, codziennie się całują, rozmawiają itd. ale nie mam opcji z oświadczynami
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Młoda dorosła z dorosłym bez problemu mogą brać ślub. Ale żeby taka opcja się pojawiła musisz wcześniej wykonać serię romantycznych interakcji np. Trzymaj za ręce, Szepcz do ucha itp. Dopiero po tym pojawia się taka opcja jak "Zaproponuj małżeństwo". Jeśli nawet to nie skutkuje to już nie wiem. Z innymi simami nie ma tego problemu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Z tymi simami których tworzę to mam problem, nie próbowałam z tymi gotowymi jeszcze. Udało mi się tylko zrobić dziecko z jakimś miastowym ale nic więcej, do innej rodziny udało mi się wprowadzić miastową, codziennie po kilka razy były te romantyczne interakcje i nic
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Masz "Pokolenia"? Ten dodatek znacznie utrudnił oświadczanie się, kiedyś można było zaręczyć się niemalże w dniu poznania, teraz nie ma lekko. Nawet, jeśli nie masz dodatku, to możliwe, że wprowadziła to łatka. Podobno trzeba się umówić na randkę lub dwie, i dopiero później się udaje, tylko czy bez dodatku można się umawiać na randki? Tego nie wiem, pewnie nie, bo przed "Pokoleniami" randek nie miałam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Mam tylko podstawową wersję simsów. Właśnie odkryłam że Przemysław był z miastową River która jest z moim stworzonym facetem (tylko zauroczenie) i ma z nią dziecko oraz zauroczenie.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Mam problem.. Mam dużo kasy (ok. 800000) ale gdy chcę coś kupić wyskakuje mi okienko: "brak funduszy". Co mogę zrobić?
|
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Możliwe, że to jakiś błąd gry. Pieniądze zdobyte za pomocą kodu?
Ostatnio edytowane przez Searle : 19.07.2011 - 20:23 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Tak, chociaż cały czas przybywa ich z pracy simów
|
![]() |
![]() |