![]() |
#3511 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
A więc za darmo ![]() Ja też mam nadzieję że będą wszystkie rasy a nie jedna przykładowa. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3512 |
|
![]()
Wydaje mi się, że będą wszystkie rasy.
Ja sprawdzę możliwości CAPa ale potem i tak szybko to odinstaluję, bo w dwójce kilka razy stworzyłam zwierzaka, a tak to tylko adoptowałam już gotowe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3513 |
|
![]()
Ja z reguły w dwójce szłam do sklepu po psa. W trójce chyba nie będzie sklepu ze zwierzętami, no a przynajmniej nie przypominam sobie, by coś takiego było omawiane. Stworzę sobie jakieś zwierzaki, ale zapewne nie będę chciała przenosić ich potem do gry. Ja po prostu chcę obejrzeć je na własnym monitorze, tylko tyle...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3514 |
|
![]()
A ja chyba jednak poczekam na całość. Oczywiście też nie mogę się doczekać zwierzaków, ale jakoś wytrzymam.
Natomiast ogólnie uważam, że ea wpadła na świetny pomysł z wersją demo. To na pewno zachęci wielu graczy do kupna gry i sprawdzenia czy naprawdę warto : )
![]() |
#3515 |
|
![]()
Tak, nawet w tym sklepie z edycji limitowanej nie będzie można kupić zwierzaków.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3516 |
|
![]()
jak to nie bedzie sklepu ze zwierzakami? w dwojce wlasnie w sklepie przy zakupie psa lub kota, tworzylo sie go wlasnie w trybie kupowania, jak wyobrazacie sobie wrzucenie do rodziny zwierzakow? Mysliscie ze trzeba bedzie on nowa rodzine tworzyc czy bedzie jakis tryb tworzenia zwierzaka np przy adopcji lub schywatniu go? jestem ciekawa jak to bedzie.. a i fajnie gdyby w zwierzakach byly tez kroliki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3517 |
|
![]()
Ja tam nawet wolę formę adoptowania zwierzaka przez telefon lub internet
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3518 |
|
![]()
Z tego co pamiętam, to w dwójce podczas adopcji nie miało się wielkiego wyboru zwierząt. Było kilka wygenerowanych i koniec. Wolałam kupowanie w sklepie. Ale nie tylko tak dało się zwierzę mieć. Można też było stworzyć samo zwierzę, bez Sima, w CAS i zaakceptować nową rodzinę. Po prostu tak stworzoną rodzinkę zwierząt trzeba było dodać do rodziny z Simami, bo psy i koty nie mają kart kredytowych i nie mogą kupić domu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3519 |
|
![]()
a da sie tak? bo np jak probowalam stworzyc nastolatka to nie dalo sie go stworzyc bez doroslego mimo ze chcialam go/ja dodac do jakiejs rodziny. No nic, zobaczymy jak to bedzie, juz dni odliczam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3520 |
|
![]()
Ja nie będę miała tego dema.
Wolę poznać wszystkie opcje tej gry, gdy kupię pełną wersję w październiku. |
![]() |
![]() |