|
![]() |
#1 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Cieszę się, że w końcu mogłam przeczytać nowy odcinek. A jeszcze bardziej, że nie jest on ostatni
![]() Oczywiście, jak zawsze, świetnie napisany ![]() ![]() Piękne zdjęcia! Aladar wygląda świetnie ![]() ![]() Alice- tej to nie daje się zabić... Niech to w końcu ktoś zrobi raz a porządnie ![]() Nie mogę się doczekać kolejnego odcinka ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez Libby : 02.02.2009 - 18:30 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Doczekałam się^^
No więc cieszę się, że jednak będzie więcej, mimo, że mnie korci poznać zakończenie ![]() (w ogóle taki mały szcególik, masz troszku błędów interpunkcyjnych, so trochę utrudniają czytanie ![]() Jak zawsze nie mam pojęcia, co może się stać dalej... Obyśmy nie musili czekąć za długo... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Od kiedy jestem na tym forum (2tyg) to tak sobie czytałem Twoje opowiadanie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]()
Cieszę się bardzo, że mogłam przeczytać nowy odcinek
![]() Teraz komentarz... Ufff... Jak zwykle nie wiem co mam napisac, tyle myśli i wrażeń kłębi mi się w głowie, tyle teorii. Oczywiście żadna nie jest prawdopodobna, ale to wcale nie przeszkadza w ich tworzeniu. No Aladar faktycznie postąpił lekkomyślnie, ale przecież nie wybaczyłby sobie jakby nie próbował uciec kobiecie, nawet jeśli była asystentką. Dziwnym trafem poczułam właśnie do niego sympatię, i co najlepsze, zupełnie nie wiem dlaczego ![]() Nancy coś wykombinuje, wydaje się być jedną z osób, które walczą do końca, nawet w beznadziejnej sytuacji. Genialni byli ci dwaj strażnicy, po prostu bezbłędni! Zwłaszcza Kron ![]() No i Aida/Alice... nie wiem co mam myśleć, po prostu nie wiem... Ale szaleńcy są najbardziej niebezpieczni. Błędów znaczących było mało, zaraz się zabiorę za ich poprawianie ![]() Cytat:
- "z"? - biedni Było jeszcze parę "e" zamiast "ę", ale nie będę taka drobiazgowa ![]() Ostatnio edytowane przez Callineck : 02.02.2009 - 19:23 |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Wow! Super odcinek, wkońcu się doczekałam...
Biedny Aladar, to musiało boleć ![]() Bardzo się cieszę, że to nie jest ostatni odcinek i z nie cierpliwością czekam na kolejny odcinek... ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Nareszzzzcccciieee! <wyraziła swoją radośc z dodania nowego odcinka> już tęskniłam za Nancy i ... za Aladarem też
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
to jest genialne... i wiecej nic nie jestem w stanie wykrztusic
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 13
|
![]()
Hah, to jest suuuper :-)
Szczerze to śledzę to od początku, ale się nie przyznawałam, bo kilka latek mi zostało żeby móc go "prawnie" komentować. myślę, że pierwszy odcinek zawsze jest najgorszy, ale w Twoim przypadku jest odwrotnie...
![]() |
#9 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ahh, jakże dobrze, że to jeszcze nie koniec!
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Taak...To jest genialne...siedzę na kompie od jakiś sześciu godzin i w tym czasie przeczytałam to całe...Hmm...Było trochę do czytania, ale było warto
![]() Jeszcze raz: GENIALNE! ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|