![]() |
#351 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bardzo ładna, ma taką miłą twarz. Naprawdę nie mogę nic złego o kształcie twarzy powiedzieć. Bardzo ładne oczy
![]() Tylko róż wydaje się na jednym zdjęciu za mocny... ale tylko na jednym. Spodnie i buty fajne, sweterek średnio mi się podoba. ocena 10/10 bez dwóch zdań ![]()
![]() |
#352 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
Włosy na dużym zbliżeniu nigdy nie będą wyglądać rewelacyjnie. Podobnie jak zgięte ręce, nogi. Przeważnie wychodzą kanciaste, czy się tego chce, czy nie. Co do makijażu... Gdy postać ma neutralny wyraz twarzy, nic takiego się nie dzieje i wszystko wygląda idealnie. Jednak Simy mają to do siebie, że lubią robić różne dziwne miny, wtedy twarz się zniekształca i powstają takie kwiatki (najczęściej właśnie przy unoszeniu brwi albo zamykaniu oczu). Najlepiej to chyba widać w trybie tworzenia rodziny. U mnie Simy cały czas robią coś z twarzą i wygląda to tak samo. Osobiście najbardziej nie lubię tych kanciasto wygiętych ust, ale co zrobić. Dla mnie to nie błąd, tak po prostu wygląda to w grze. |
|
![]() |
![]() |
#354 |
Guest
|
![]()
siemka, dawno mnie nie bylo ; )
cos mi gra szwankuje i grafika, ale trudno ; ) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ps. wybaczcie za kolana i inne bledy gry. nie mialam na to wplywu. : I Ostatnio edytowane przez Larandil : 26.05.2012 - 08:33 |
![]() |
#355 |
Reputacja: 11
|
![]() Brewy Sima doprowadzają mnie do szaleństwa... ^^ Naprawdę nie mam pojęcia, co ja mam z tymi brwiami ostatnio, ale to pierwsza rzecz, na jaką zwracam uwagę oglądając zdjęcia w takich działach.
Takie pierwsze wrażenie po obejrzeniu to - luksus, bogaty apartament w wieżowcu, w centrum wielkiego miasta, kupa szmalu, jacuzzi z szampanem zamiast wody i takie tam... ![]() Kurczę, facet serio mi się podoba, ma taką jakąś charakterystyczną urodę, piękne oczy (i brwi! nie zapominajmy o brwiach!), fajny kształt ust, idealny nos. Wygląda, jak milion simoleonów, których pewnie dwa razy tyle ma na koncie ;p~~~ Simka również bardzo urodziwa, zwłaszcza kształt ust. Świetne! Poza tym genialna fryzura, też taką chcę w swojej grze! :< Zasłużona dycha! ps. można wiedzieć, skąd te okna? |
![]() |
![]() |
#356 |
|
![]()
meow, oni są cudni
prezentacja całkiem fajna, pokazuje ich mniamuśność O.o simka ma świetną fryzurę, a sim interesujące brwi 10/10 - za dwójkę ![]()
#357 |
|
![]()
Sim super, a co do simki to nie podoba mi się fryzura
![]() Tak nawiasem ostatnimi czasy to chyba Twoi najbardziej udani simowie ![]() 10 |
![]() |
![]() |
#358 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Pierwsze, co rzuciło mi się w oczy - Tenziu, świetna obróbka zdjęć
![]() No i nie wiem dlaczego, ale scena ukazana na czterech pierwszych zdjęciach mnie po prostu urzekała. Grasz może jakąś historyjkę tymi simami? Mi się, nie wiedzieć czemu, aż taka ułożyła w głowie ![]() Sim wyszedł bardzo fajnie, tylko ten cień (?) na policzkach jest zbyt mocny i za bardzo kontrastuje z cerą. Próbowałaś dodać mu zarost (taki lekki)? Bo wydaje mi się, że z nim wyglądałby jeszcze bardziej uroczo :> Co do simki zaś... Coś ma nie tak z oprawą oczu. Cienie pod oczami jak dla mnie są zbyt ciemne, ale z drugiej strony... Może Tobie właśnie chodziło o oto, by pokazać jej zmęczenie? No i z jej twarzy bije jakiś taki smutek, co też w sumie może przemawiać za tym, że to po prostu kwestia stylizacji. Mało kto się decyduje na pokazywanie "wnętrza" simów, a szkoda - na własnej skórze się przekonałam, że tworzenie takich "uzewnętrznionych" postaci jest fajne. Inaczej się też potem patrzy na takich simów - bardziej jak na np. bohaterów jakiejś historii, a nie na lalki, które mają tylko ładnie wyglądać, ale nic poza tym. Tak czy inaczej, to, co nam dzisiaj pokazałaś, jak dla mnie jest po prostu genialne ![]() 10/10 A może całe to moje wrażenie to efekt zwyczajnej nadinterpretacji? EDIT: Widzisz? Potrafisz. To tak a propos moich dwóch ostatnich komentarzy tutaj. Ostatnio edytowane przez Liv : 26.05.2012 - 18:27 |
![]() |
![]() |
#359 |
Guest
|
![]()
Bluszczyk - prezentacja wg mnie to nic nadzwyczajnego, ale dziekuje.
Trykuu. - a ja uwielbiam ta fryzure ![]() Liv - ahhh, oczywiscie, mam sporo zdjec opisujace zycie tych simow (niestety gra mi sie wylacza jak robie skriny i nic na to nie poradze, podejrzewam, ze mam chyba nieodpowiednia karte graficzna, ackzolwiek na zrobienie kilku zdjec + pogranie starczy czasu ;>). co do obrobki to myslalam, ze Ci sie nie spodoba. Widze, potrafie. Mysle, ze moze po prostu stracilam lekka wprawe ; ) i postanowilam nie wstawic nic na sile, tylko pocwiczyc troche. Swoja droga przegladalam sporo blogow z simami i jakos tak : ) dziekuje |
![]() |
#360 |
Reputacja: 15
|
![]()
yolo.
Zamiast czytać lekturę, gram w simsy. To się nazywa być odpowiedzialnym człowiekiem. Stara panna, mieszka z kotem. ![]() ![]() ![]() ![]() Nie spinajcie się o te piksele, mam słabą kartę graficzną, a życie toczy się dalej. |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|