|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hej! A ja mam problem z Doliną Smoków, a mianowicie z wykluwaniem się smoków, oraz łukiem i skrzypcami. Kiedy zaczyna się odliczanie do wyklucia smoka, kończy się na 0 minut i tyle, nic się nie dzieje :'( W skrzypcach nie widać smyczka, nie mogę też rozwijać umiejętności; a ze strzelaniem z łuku jest tak, że nie widać strzał... Od razu mówię, że ponowne zainstalowanie świata nic nie dało... Wiem, że są fixy na to, ale nie wiem gdzie je zainstalować, żeby działało...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 14
|
![]()
Bella555 fixy wrzucasz do katalogu "Mods" (Moje dokumenty -> Electronic Arts -> The Sims 3 -> Mods).
![]() |
#4 |
|
![]()
A ja nie mogę zainstalować tej okolicy ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 12
|
![]()
![]() |
#6 |
|
![]()
Kurczę, spóźniłam się
![]() ![]() Edit: To wie ktoś co zrobić, żeby w skrzypcach było widać smyczek i żeby dało się rozwijać umiejętność grania na nich oraz żeby smoki się wykluwały??? Wiem, że trzeba wgrać mody tylko że gdzie nie szukam, opisane jest to inaczej... W jednym miejscu pisze że trzeba je wgrać do Dokumentów, a gdzie indziej, że do dysku C... Help :'( Chcę pograć na skrzypcach ![]() Ostatnio edytowane przez Bella555 : 28.12.2013 - 13:26 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 11
|
![]()
Promocja do 29.12.13 100% off na ten zestaw: http://store.thesims3.com/setsProduc...00&source=sale
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 12
|
![]()
Ej no, jest jeszcze 29.13 a mi widnieje cena 450 ;/ OSZUŚCI ;_;
![]() |
#9 |
Reputacja: 11
|
![]()
Kenny, obniżka trwa tylko jeden dzień i też tylko dzisiaj można pobrać za darmo ten zestaw: http://store.thesims3.com/setsProduc...00&source=sale
Kolekcja męska Boho Vintage w skład zestawu wartego 1100 Simpoints wchodzą ciuchy i fryzury dla mężczyzn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Co do problemów z obiektami Store, zazwyczaj pomaga pobranie ich ponownie launcherem ze Strony Simsów. Szczerze, to ja z obiektami Store nie mam żadnych problemów... poza drożyzną, ale to już inny temat
![]() Ciekawi mnie czy się wam miasto podoba na dłuższą metę, co do mnie, to tradycyjnie po pierwszym "Ach" porzuciłam zapis z tego miasta. Właściwie to z miast Store to gram tylko chyba w dwóch, Lucky Palms i Sunlit Tides. Podobało mi się długo Midnight Hollow, ale też już mi przeszło. Nie ma jak Sunset Valley i Isla Paradiso... W ogóle to ostatnio nie gram w ogóle w Simsy, bo tak mi się tną i wloką, że już chyba mam ich dosyć. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|