![]() |
#351 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
ja sima mroziłem przez jakiś simowy dzień. NAWET MU PŁYWAĆ KAZAŁEM NA DWORZE. Spokojnie, kiedyś zamarznie. xd
|
![]() |
#352 |
Reputacja: 10
|
![]()
ale ja już simke ok 11h męcze z zimnem i ta idiotka nie zamarzła nawet w oceanie pływa a u jednego użytkownika simka zamarazłą odrazu po wyjściu z oceanu
Ostatnio edytowane przez zły chipsik wrogar : 31.12.2012 - 21:23 |
![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
|
![]()
Da się jakoś zainicjować porwanie przez kosmitów? Mój sim ma logikę na maksa, kilka skał w swoim wyposażeniu i nic
![]()
![]() |
#354 |
|
![]()
Wiesz co... chyba tylko łut szczęścia, bo mnie porwano sima, który logiki w ogóle się nie uczył, ani też nie zbiera żadnych kamieni/skał itp.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Reputacja: 16
|
![]()
Na yt widziałem, że te skały kosmiczne trzeba w ogrodzie ustawić.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Ja uważam, że to jest losowo. Mam dwóch simów i obydwóch kosmici porwali (faceta nawet dwa razy, ale nie zaciążył), brak logiki, żadnych skał kosmicznych, nie gapią się przez teleskop, nic.
![]() |
![]() |
#357 |
|
![]()
Hej wiem że tu tego nie powinam pisać ale bardzo potrzebuje pomocy i nie wiem gdzie jest taki temat co bym mogła to napisać
A więc mam the sims 3 i niedawno kupiłam windows 8 i podstawa gry chodzi normalnie ale pisze że jest aktualizacja nie robię jej gdy instaluje obojęntnie jaki dodatek to wymusza robienie aktualizacji 1.42 i potem gdy włączam ten taki okienko od simsów (the sims3luchner) czy jakoś tak to pisze błąd podczas uruchamiania co mam zrobić? wiem ze to wina aktualizacji bo jak instaluje ją na podstawie mam to samo i w ten sposób nie mogę grać z dodatkami a i gra mi się przetwarza na wersje 0.0.0.0 nie wiem czemu proszę pomuście bo z ea nikt nie odpowiada proszę (dałam bym zdjęcie ale nie wiem jak jestem tu nowa) |
![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
|
![]()
Mam pytanie: Jak zbudować własny park festiwalowy, tak aby wszystkie budynki się podmieniały zgodnie z porami roku? Czy jest ktoś w stanie mi to opisać krok po kroku?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
|
![]()
Opisałam to krok po kroku w tym temacie ----->http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=64555
|
![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
|
![]()
Czy zwierzęta odczuwają temperaturę tak jak Simowie, czy też jest im to obojętne?
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|