Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 18.08.2006, 18:21   #361
krolik1995
Guest

Domyślnie

Rzeczywiście dzieciaki wyrywają sobie butle... Więc pewnie trzeba oboje dzieciaków wypuścić (takich głodnych) a one same będą se wyrywać...dobrrze przemyślane. Co do tego mojego wąta to...poprostu się spytałam a że zaczeła się cała dyskusja w temacie nie odpowiednim to chciałam przerwać i zacząć gadać o zwierzakach!!! Sorry....:/:/
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 18.08.2006, 20:45   #362
Fizzly
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał krolik1995
Rzeczywiście dzieciaki wyrywają sobie butle... Więc pewnie trzeba oboje dzieciaków wypuścić (takich głodnych) a one same będą se wyrywać...dobrrze przemyślane. Co do tego mojego wąta to...poprostu się spytałam a że zaczeła się cała dyskusja w temacie nie odpowiednim to chciałam przerwać i zacząć gadać o zwierzakach!!! Sorry....:/:/
Nie no nic się nie stało. Poprostu dałaś taką emotkę, jakbyś miała im to za złe, ale naprawdę nic złego się nie stało. No, dzieciaki wyrywają sobie flachę jak obaj są głodni/głodne a nupelka dostanie jeden. Wtedy drugi też skorzysta...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 19.08.2006, 09:23   #363
krolik1995
Guest

Domyślnie

Tą minke wstawiłam jako taki "śmiech" hmm...nei wiem jak to wyłumaczyć. Macie jakiś newsy o zwierzakach??
  Odpowiedź z Cytatem
stare 19.08.2006, 12:43   #364
Anna_Lucia
Guest

Domyślnie

http://www.allegro.pl/item121805286_...zwierzaki.html
Aż mnie zatkało!!!!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 19.08.2006, 14:53   #365
Kufel
Guest

Domyślnie

Czasami na allegro Super Sprzedawcy(ranga) wystawiają gry przed premierą ok 20 sztuk bądź więcej i takim ludzie ufają bo jak mają po 5000 tyś pozytywnych komentarzy i 0 negatywnych to rzadko kantują , tak jest np z Gothic 3 czy Resident Evil 4 ale ktoś kto ma 9 komentarzy to chyba nie sprzeda gry przed premierą , może gdyby były jeszcze orginalne zrobione zdjęcia polskiej wersji w foli ale tak to wątpie by zostało zakupione.

P.S Przynajmniej jak już wyjdą zwierzaki będe miał nowy sprzęt i juz wszystkie dodatki nie będą sie cieły np na mieście
  Odpowiedź z Cytatem
stare 19.08.2006, 18:27   #366
krolik1995
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Anna_Lucia
Wyśli około października...zresztą nie opłaca sie kupować. 100 zł?? Petsy będą kosztowały góra 80 zł!@!!!!! :wacko:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 19.08.2006, 20:17   #367
Kufel
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał krolik1995
Wyśli około października...zresztą nie opłaca sie kupować. 100 zł?? Petsy będą kosztowały góra 80 zł!@!!!!! :wacko:
No i widać że człowiek nie poinformowany, ci co mają po 5000 tyś. komentarzy z rangą super sprzedawca to najczęściej wiedzą już ile będzie wynosić cena sklepowa. Teraz już chyba wszystkie informacje jakie się pojawiły już zostały tu zamieszczone, teraz tylko czekać do 17 października i mieć nadzieje że nie przesuną daty premiery o kolejne dni.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.08.2006, 13:09   #368
Angeo
Guest

Domyślnie

Ta osoba ma zaledwie 9 komentarzy. Pozatym wydaje mi się, że tej gry jeszcze nikt nie miał w rękach... :? Więc za bardzo nie wierzę w autentyczność tej oferty, cena normalnie wynosi 79,90

Ostatnio edytowane przez Angeo : 20.08.2006 - 13:16
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.08.2006, 19:47   #369
Kadia
Guest

Domyślnie

Hmm.... na oficjalnej stronie trąbią, że premiera będzie 31 października ale może przesunęli ją ja nie wiem
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.08.2006, 22:27   #370
Reggie
Guest

Domyślnie :)

ile ma byc tych gatunków zwierząt?
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 18 (0 użytkownik(ów) i 18 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania