![]() |
#361 |
Reputacja: 10
|
![]()
No tak mozliwe ze przez insimenatora i przez tego hacka do nastolatków bo mam je oba . A jak włacza sie gra to pisze ze chcesz właczyc obiekty modyfikowane i ten insimenator ma znak obok taki jak by ostrzezenie . Chyba bede musiała przestan uzywac insimenatora a przyzwyczaiłam sie do niego
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#362 |
|
![]()
liczba simów i zwierzaków razem może przekroczyć 8, u mnie zdarzało się że było 9 albo i 10 (bez kodów)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#363 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#364 |
|
![]()
Moja simka będąc już u kresu swego życia chce oddać potomkowi swojego zwierzaka. Jednak jak daję opcję Zaproponuj - Daj zwierzaka córka go nie chce wsiąść. Czy musi lubić tego psa, by go wzięła?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#365 |
Guest
|
![]()
Myślę że tak. Ale jest też inny sposób. Niech ten sim przeprowadzi się do tej staruszki i niech się wyprowadzi i tam będzie takie okno z kim chce się wyprowadzić. No to weź że ze zwierzakiem no i zwierzak będzie u niej. Tylko że musisz przedtem połączyć rodziny i ta simka będzie mogła przejść na nazwisko drugiej.
|
![]() |
![]() |
#366 |
|
![]()
BoolPropem przyłączyłam wilka do rodziny. Mają kontakry na maksa.Jak teraz zrobić, żeby wolk ugryzł moją simkę??
Hamburg (dpa) - Fani Tokio Hotel nie muszą już dłużej czekać: Nowy album magdeburskiej teenie rock grupy ukaże się w pierwszym tygodniu października i nazywa się Humanoid. Tak poinformował David Jost niemieckiej agencji prasowo informacyjnej. "Bill Kaulitz chciał, by na całym świecie album tak samo się nazywał.", tłumaczy Jost. Słowo Humanoid pochodzi z języka Science-Fiction i oznacza "coś podobnego do człowieka". (...) tłum. by TokioHotelPoland.com (TokioDream) |
![]() |
![]() |
![]() |
#367 |
Guest
|
![]()
Odłącz od rodziny pogłaszcz go a on cie ugryzie.
Enjoy |
![]() |
![]() |
#368 |
Guest
|
![]()
a ja mam pytanka
1: co zrobic z simsem? znaczy sie moja simska lezala na lozku a moj pies pogryz lozko i ona nie moze z niego zejsc (czyt. nie ma jej :/) da sie ja jakas "odzyskac" ?? 2: kiedy wzialem pieska poprosilem zeby zrobil z samiczka TO (czyt. szczeniaczki) i jak oni to zrobili(no wiecie co) o po ilu dniach moja sunia bedzie w ciazy? 3:jak naklonic na szczeniaczki??? co musi sunia/piesek robic zeby ten drugi no wiecie ![]() ![]() PS. sorki ze takie glupkowate pytania ale mam od kilku dni zwierzaki ... wybaczycie mi xd? Qra Ostatnio edytowane przez Kurczaczek : 22.12.2008 - 08:24 |
![]() |
![]() |
#369 |
|
![]()
1. W ogóle jej nie ma?! tzn. nie widać jej? Możesz nią kierować?
2. Sunia tuż po TYM, będzie w ciąży, urodzi w ciągu 3-7 dni. 3. Psy/koty muszą być zaprzyjaźnione, musisz mieć budę (dla kotów też trzeba), klikasz na któregoś ze zwierzaków i wybierasz: Postaraj się o szczeniaka/kociaka z... |
![]() |
![]() |
![]() |
#370 |
Guest
|
![]()
Jak można tworzyć obroże, kolory oczu i futra dla zwierząt?
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|