![]() |
#361 | |
Reputacja: 12
|
![]()
Też byłabym skłonna głosować na Shivera bo
napisałam coś tam o LP, ten stwierdził, ze to podejrzane że go bronię i na mnie zagłosował. Następnie okazało się, że LP jest niewinny. Po czym nadal mówi, że będzie na mnie głosował. Ot tak. Tylko ten jeden post mnie zmylił Cytat:
![]() W każdym razie na chwilę obecną jest tyle podejrzanych i nie-podejrzanych że sama nie wiem, ale nie chciałabym znowu sytuacji w której jest remis albo odpada ktoś z trzema głosami...
![]() |
|
![]() |
#362 |
Reputacja: 10
|
![]()
Z dwojga złego lepsza sytuacja, że odpada ktoś z trzema głosami niż taka, że wszyscy głosują na jedną osobę (w tej sytuacji ciężej wytypować mafie). Shiver nie podał żadnego powodu dlaczego wciąż na Ciebie głosuje?
#363 | |
Reputacja: 12
|
![]() Cytat:
Pytałam stronę wcześniej o jakiś konkretny powód, ale nie odpowiedział
![]() |
![]() |
#364 |
Reputacja: 21
|
![]()
Powód jest ten sam co wcześniej, wydajesz mi się podejrzana po prostu. Zresztą po śmierci PP i tak nie mam jakiś lepszych tropów, więc podążam za przeczuciem/intuicją/nazywaj to jak chcesz.
To nie była zmyłka, bo nie jestem w mafii ![]() |
![]() |
![]() |
#365 | |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Ani Shiver, ani Cytryśnia dostatecznie mnie nie przekonują, więc strzelę (tak, dziś nie mam żadnej rozkminy i jak widać nie idę za tłumem) w kogoś nieaktywnego (zrobię sobie losowanie między Rainbow, Kafelove i Nixem). E: ok, wyliczanka wskazała na Kafelove. Ostatnio edytowane przez Charionette : 29.08.2015 - 15:45 |
|
![]() |
![]() |
#366 |
|
![]()
Pare razy wspomniałaś o osobach które są nieaktywne - więc jest to kierowanie uwagi na nie. Dzisiaj jest widzę bardzo cichy dzień więc widzę, że będzie ciężko z upolowaniem mafii.
@offtop: czy wy też macie tak, że czas na forum jest 12 minut do przodu?
#367 |
Reputacja: 11
|
![]()
(Na forum wchodzę codziennie, ale zawsze albo już po głosowaniu, albo dużo przed 18:30, wtedy mówię sobie, że nie zapomnę zagłosować, po czym zapominam. xD Także super. Chociaż dziś się udało)
Na ten moment nie mam pojęcia, której teorii wierzyć, ale myślę, że ddo bwayo ładnie rozłożyła grę na części pierwsze i tym się chyba będę sugerował, plus postem Hebe ostatnim. |
![]() |
![]() |
#368 |
Reputacja: 33
|
![]()
Przejrzałam cały temat jeszcze raz, ale nic mi nie przychodzi jakoś do głowy. Może Nina14? Z początku się udzielała, potem jakoś przycichła, no, ale z drugiej strony to też niekoniecznie musi wiele znaczyć, bo może po prostu nie mieć czasu
![]() |
![]() |
![]() |
#369 |
|
![]()
Oddałam swój głos, jednak jestem rozdarta między Bjork, Charionette, Hebe i Shiver. Jeśli żadna z tych osób nie jest w mafii to ja stawiam mafii
![]()
#370 |
Reputacja: 33
|
![]()
Jak tak dalej pójdzie, to mafiosi uchowają się wszyscy, a mieszkańcy wyginą =,=
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|