|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
możesz skopiować folder Neighborhoods, z otoczeniami albo tylko jeden, z Twoim ulubionym.
Za to reinstalce nie wgrywaj go od razu, sprawdź najpierw "na czysto" czy wszystko jest ok.
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
Ok. Jeszcze takie pytanko odbiegające od tematu: jak się aktualizuje sterowniki? Wiele razy na wielu forach pytałem ale nikt nie odpowiadał albo podsyłał linki do stron gdzie nie ma sterowników mojej karty. Moja karta to jakby co: ASUS EAH3870 Series
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Creator
|
Prawym przyciskiem Mój Komputer->Właściwości->Zakładka Sprzęt->Menedżer urządzeń-> Wybierasz klikasz na krzyżyku przy napisie Karty Graficzne-> Na Twojej karcie graficznej wybierasz prawym przyciskiem Aktualizuj sterownik i tam odpowiednio wybierasz opcje aby automatycznie wyszukało z internetu i pobrało. Wpisz w google to co podałeś dopisz download drivers albo pobierz sterowniki i Ci znajdzie.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Mam takie pytanie: marzy mi się kilka modów - skąd je pobierać i co potem? Gdzie wgrać, gdzie wsadzić?
Będę wdzięczna za odpowiedzi.
|
|
|
#5 |
|
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
Wielkie dzięki!!!
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
Ok pobrałem sterownik a jak to zainstalowac? (wujek google nie zna odpowiedzi)
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Creator
|
Są różne sterowniki. Niektóre się instaluje klikając na niego a niektóre Mój Komputer->Właściwości->Zakładka Sprzęt->Menedżer urządzeń-> Wybierasz klikasz na krzyżyku przy napisie Karty Graficzne-> Na Twojej karcie graficznej wybierasz prawym przyciskiem Aktualizuj sterownik -> pyta Cię czy system ma wyszukać z neta zaznaczasz nie nie tym razem i dalej->Dajesz albo zainstaluj automatycznie, albo podajesz mu lokalizację.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
Gdzie teraz w Nraasie znajdę ustawienia dot. ilości dni życia sima? Chodzi mi o to, że chcę odjąć jeden dzień simce, a nie mogę do tego dojść. Jest tylko zmiana grupy wiekowej.
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|