|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz to fotostory ? | |||
5 gwiazdek - Odlotowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
208 | 65.00% |
4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
76 | 23.75% |
3 gwiazdki - Przeciętne |
22 | 6.88% |
2 gwiazdki - Zgroza |
5 | 1.56% |
1 gwiazdka - Strach się bać |
9 | 2.81% |
Głosujących: 320. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#372 |
Guest
|
![]()
wszystko fajnie tylko mi szkoda tych dzieci Moniki że tak długo nie znały swojej matki
|
![]() |
![]() |
#373 |
Guest
|
![]()
Świetne fotostory, chociaż nie wiem czy po prostu tylko tak można je ująć.
Czytałam je nawet będąc jeszcze niezalogowana na forum. Było kilka błędów, ale w finałowym odcinku praktycznie wogóle nie miały znaczenia. Gratuluję Ci tak wspaniałego fotostory. 10/10 na koniec ![]() pe.es. już nie potrafię się doczekać Twojego kolejnego dzieła ![]() |
![]() |
![]() |
#374 |
Guest
|
![]()
No i ki diabeł mnie podkusił żeby tu wleźć? siedziałam cały dzień i czytałam od początku do końca. ehh no i co tu napisać? po prostu jedno wielkie WOW. szczerze powiedziawszy po pierwszych odcinkach nie spodziewałam się. na naszych oczach narodził się talent. z odcinka na odcinek fs było coraz lepsze i lepsze aż w końcu spojrzałam na zegarek 23.00 pięknie ale musiałam doczytać. masz masę pomysłów świetne zwroty akcji i trzymasz w napięciu do ostatniej chwili poza tym Twój styl z czasem stał się prawie idealny. całość sprawiała wrażenie jakby czytało się dobrą książkę z ilustracjami. jestem pod wielkim wrażeniem. pisz dalej ... mamy tutaj doskonały przykład że praktyka czyni mistrza
![]() Ps. na końcu prawie się popłakałam |
![]() |
![]() |
#375 |
Reputacja: 10
|
![]()
Pierwszy odcinek zapowaidał się tak sobie. Urwane zdania. dobrze ,że duzo zdjęć , ale na zdrowy rozum - powinno byc wiecej tekstu. Dużo powtórzeń, np. '' Po chwili zamówiła taksowkę." " Za chwilę przyjechała taksówka" - kwestia dwóch słówek, określeń ,a jest ich jak mówiłam zamało.
Ale pojawiła się duża poprawa. Więcej tekstu i z czasem coraz to ciekawsze wydarzenia. ![]()
Ostatnio edytowane przez Volturia : 03.11.2008 - 19:27 |
![]() |
![]() |
![]() |
#376 |
Guest
|
![]()
No tak ... Wiem, że fs było napisane dawno, ale myśle, że powinnam się wypowiedzieć. Czytać zaczęłam je 3 dni temu, skończyłam przed chwilą.
I muszę przyznać, że fs jest świetne. Naprawdę świetne. Uważam, że masz talent ![]() Czasami zdarzały Ci się błędy ortograficzne ... ale tak szczerze, to fs jest tak cudne, że mi nie przeszkadzały :] Ocena ... 10/10 Daje max, nie mogłabym inaczej ... ![]() |
![]() |
![]() |
#377 |
Guest
|
![]()
przeczytałam prawie całe. opuściłam kilka odcinków
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#378 |
|
![]()
Polecam Ci nasze forum, czemu sie nie zajerejstrujesz?
![]() Super, niezle to skombinowalas!!! 5 gwiazdek!!! ![]()
![]() |
![]() |
#379 |
|
![]()
Ale to już jest skończone O_O
Ach, Marylo, wszak oczekiwanie czegoś daje nam już połowę przyjemności! Może się zdarzyć, że się tego nie otrzyma wcale, ale nikt nie może zabronić cieszyć się z oczekiwania. Lucy Maud Montgomery - Ania z Zielonego Wzgórza |
![]() |
![]() |
![]() |
#380 |
Guest
|
![]()
sorka nie znalazłem odcinków od 14 xD a i szkoda że Monika i Paweł nie są razem
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |