![]() |
#372 | |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]() Cytat:
![]() <znax> |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#373 |
Reputacja: 10
|
![]()
A jeśli przenoszę do gry dodatki z kopii zapasowej, to czy muszę na nowo instalować pliki Sims2Pack, czy może będą działały te zainstalowane wcześniej? (przed reinstalacją gry)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#374 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Jeżeli mówisz o tym o czym myślę to będą działały
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#375 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hi hi, czytać w myślach wprawdzie nie potrafię i nie wiem, o czym myślisz, ale myślę, że mnie zrozumiałeś
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#376 |
Guest
|
![]()
wiem, może mam głupie pytania..
ale dokupiłam sobie ostatnio cztery nowe dyski do komputera. no i TS2 mam zainstalowane na tym dodatkowym, "E". lokalizacja mojej gry: E:\Program Files\Maxis\The Sims 2 w poradniku jest napisane, że dodatki trzeba umieścić (rozpakować) do MOJE DOKUMENTY\EA Games.. itd. na tym nowym dysku "E" nie mam folderu "Moje dokumenty". wobec tego mam go stworzyć, czy może stworzyć folder "Downloads" w tym "Program Files" i tam umieszczać dodatki? błagam o pomoc ![]() |
![]() |
![]() |
#377 |
Guest
|
![]()
na tym dysku E tworzysz odpowiednie katalogi do dodatków,które chcesz zainstalować i przy instalacji podajesz-klikasz,gdzie ma być dany dodatek zainstalowany,ja mam np. ts2 i dodatki na S,wiec ścieżka docelowa jest S:Nocne Zycie itp. itd.
|
![]() |
![]() |
#378 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
4 dyski?
![]() Nie było lepiej na jednym porobić kilka partycji albo kupić jeden, ale o bardzo dużej pojemności? Moje dokument są zawsze na dysku C, więc niezależnie od tego gdzie masz zainstalowana grę ona domyślnie tworzy tam cały folder EA games. W ostateczności Moje dokumenty DAŁO przenieść się na inny dysk... |
![]() |
![]() |
![]() |
#379 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() sprawdziłam na C. jest ten folder. mimo wszystko przeniosłam Moje Dokumenty na ten dysk E, gdzie mam Simsy i przy okazji dorobiłam Downloads w tym głównym od TS2, też na E - żeby mieć pewność. poza tym C ciągle ma jakies błędy, wiec wole nie ryzykować ![]() dziękuję. |
|
![]() |
![]() |
#380 |
Guest
|
![]()
Przeczytałam ostatnio forum i udało mi się dzięki Wam wrzucić dodatki do gry w Downloads
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 10 (0 użytkownik(ów) i 10 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|