![]() |
#372 |
Guest
|
![]()
Ok.Dzięki a można robić niej nektar?
|
![]() |
![]() |
#373 |
Guest
|
![]()
przeciez niedawno sam pisales, ze potrzebujesz jej do wyrobu nektaru.......
|
![]() |
![]() |
#374 |
Guest
|
![]()
zyciodajna roslina to owoc życia?
|
![]() |
![]() |
#375 |
Guest
|
![]()
TAK!
xxxx |
![]() |
![]() |
#376 |
Guest
|
![]()
Poczytałam.
Chcę dodać, że dom wakacyjny można kupić również za pomoca internetu ( najlepiej mieć w ekwipunku laptopa ). Było pytanie, jak rozpocząć przygodę w cudzym domu . Raz użyłam wieży stereo, innym razem skorzystałam z toalety, a jeszcze innym po prostu przełączyłam widok na najniższy poziom i tam były schody, których kazałam użyć mojej Simce. Już nie potrafię powiązać tych sposobów z konkretnymi przygodami. Znalezione w piramidach: kwiat śmierci, owoc życia i ognisty owoc zasadziłam u siebie w ogrodzie, po powrocie z wakacji. Krzew śmierci można "ożywić" po zebraniu kwiatu. Mężem mojej Simki jest Chińczyk. Zaprosiłam go do domu. Podgrzałam atmosferę. Oświadczyłam się i wzięłam ślub. |
![]() |
![]() |
#377 |
Guest
|
![]()
gra mi się nie chciała włączyć po wybraniu rodziny więc z myślą że pomoże ,wyjęłam folder Mods (miałam tam kilka rzeczy) gra zaczęła działać!
ale czy to znaczy że nie będę mogła mieć tych rzeczy zmodyfikowanych? ![]() |
![]() |
![]() |
#378 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie wiem czy to pytanie już padło, trudno przebijać się teraz przez tyle postów, więc zapytam: gdzie mogę kupić taki jakby drewniany drąg do ćwiczeń sztuk walki? Simka nieraz miała już pragnienie dot. chęci jego kupienia, a ja już nie mam pomysłów, gdzie tego szukać. Na targu nie ma, u specjalnego kupca też nie, nawet tam, gdzie można przeprowadzać ćwiczenia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#379 |
Guest
|
![]()
Na taargu jest ale ten kupiec jest na fundamentach
|
![]() |
![]() |
#380 | |
Guest
|
![]() Cytat:
ja tez mam pytania: 1. czy to normalne, ze jak mam wielopokoleniowy rod, to drzewo genealogiczne sie jakby zmniejszylo? bo ostatnia moja simka, ktora urodzila corke i teraz ma wnuczke, ma w drzewie tylko rodzicow i dziadkow... podejrzewam, ze to znowu moja gra sie zepsula, ale chcialabym miec pewnosc. (dodam, ze poznalam ja z prababcia i w kontaktach widnieje jako rodzina) 2. to glupie pytanie XD ale gdzie moge znalezc mumie? bo bylam w kilku grobowcach w egipcie i we francji ale takowych nie widzialam. 3. czy po wlozeniu ekwipunku do skrzyni i zmianie aktywnej rodziny po powrocie te rzeczy nadal tam beda? |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 9 (0 użytkownik(ów) i 9 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|