![]() |
#381 |
Guest
|
![]()
Dzięki. Ogólnie dzięki za stronę, szczerze mówiąc nigdy na niej nie byłem, a ostatnio zacząłem kolekcjonować fryzury, ubrania do Simsów. Prawie jak znaczki... Prawie.
![]() Ale żeby nie offtopować, wklejam tutaj zdjęcie mojej parki w prywatnym jacuzzi: ![]() Lubię te czarne światło. Co tam, że niektórzy Simowie wychodzą w nim na zdjęciach co najmniej dziwnie, np. taki Matthew Hamming i jego broda ![]() |
![]() |
|
![]() |
#382 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja mam dużo rzeczy z tamtej stronki, bo fajne są
![]() ![]() ![]() No ale żeby nie było : ![]() Terra i Danny podczas kąpieli w jacuzzi. Też było czarne światło, ale jasno było :d . a ta mgła to specjalnie ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#383 | |
|
![]() Cytat:
Mój folder Mods ma 662 MB. Mam tam 288 plików package, sporo, ale niektórzy chyba mają jeszcze więcej. Mimo takiej liczby dodatków, nie mam jakiś większych problemów z wydajnością. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#384 |
|
![]()
Ja mam z jakieś 600MB . Powyżej 200 plików. Ale dużo mam też w formie Sim3Pack czy jak to tam. I ostatnio strasznie dużo mebli pobrałam.
A co do tej fryzurki nastolatki to jest to ... ta chyba ![]() ![]() Aktualny wygląd ; Peggy i Meggy ![]() ![]() Peggy ![]() Meggy ![]() To sa bliźniaczki, gdyby ktoś nie zauważył :p a w ogóle tak nie wyglądają. Peggy pracuje jako aktorka, a Meggy jako lekarz ^^ Osobiście bardziej podoba mi się Peggy. Zawsze mam jakąś faworytkę z rodzeństwa ![]() A z ich sióstr bliźniaczek (na poprzedniej stronie) to bardziej podoba mi się Rachael. I jak postanowię, że Peggy i Meggy zamieszkają oddzielnie, to będę się zajmowała Peggy. I może zostawię sobie Rachael, lub obydwie ? ![]() Ostatnio edytowane przez Połówka : 25.12.2010 - 16:13 |
![]() |
![]() |
![]() |
#385 |
|
![]()
Dzięki. Też fajne fryzury, ale mi chodziło o tą z tej foty:
![]() Chyba zacznę odwiedzać tą stronę. Mam bardzo mało ubrań i fryzur dla dzieciaków w wieku pełzającym. I dla emerytów też jest niewiele gadżetów. Zauważyliście, że ani EA, ani niezależni twórcy, nie rozpieszczają emerytów? Normalnie takie okropnie staromodne są te ubrania i fryzury dla staruszków. Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 26.12.2010 - 22:22 |
![]() |
![]() |
![]() |
#386 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#387 |
Guest
|
![]()
Wow , te jej oczy są magnetyczne
![]() |
![]() |
![]() |
#388 |
|
![]()
No, jest wspaniałe, olsniewające, przypominające mi Nowy Jork BRIDGEPORT
![]() Jeju, chce miec te simsy :<
![]() |
![]() |
#389 |
Guest
|
![]()
Jako że nudzi mi się, rozwinę trochę moje pseudo fotostory
![]() Pan Matthew Hamming podczas mojej nieobecności trochę narozrabiał. Znalazł sobie kochankę. Paparazzi od razu napisali w gazetach o tym i wywołało to skandal. Oczywiście jego żona dowiedziała się o tym. ![]() ![]() Wywaliła męża z domu rozwodząc się z nim (a myślałem że będą szczęśliwym małżeństwem ![]() Zaczęła topić smutki w alkoholu. Nawet lokaj się przyłączył. ![]() Antonia postanowiła zmienić swe życie. Wypiła miksturę, która uleczyła ją z wieloletniego wampiryzmu. ![]() A tu już jako normalny Sim. ![]() Jako że była w wieku dorosłej, po zmianie w człowieka dni "przeskoczyły" na koniec tej grupy wiekowej, co spowodowało że musiała mieć urodziny w emerytkę. Tutaj jej impreza w barze sportowym w mieście. Goście gdzieś akurat uciekli. ![]() A tu w Kujonie, po zmianie w emerytkę. ![]() Znalazła tam swojego byłego już męża, skopała mu tyłek za zdradę. ![]() Paparazzi są naprawdę wredni. Mogliby odpuścić sobie fotografowanie celebrytów w takich momentach, jak opłakiwanie grobów synów. ![]() Tak w ogóle, baaardzo ciężko ubrać emertykę, więc bardzo proszę o nieocenianie moich zdolności stylistycznych (po mojej zmianie jest na zdj. na cmentarzu). No, ale żem się rozpisał ![]() Ostatnio edytowane przez hellraiser : 27.12.2010 - 12:21 |
![]() |
![]() |
#390 |
Guest
|
![]()
Mogę tylko jedno powiedzieć : SUPER!
Mimo iż widać tylko kawałeczek domu to wygląda na bardzo ciekawy ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |