![]() |
#382 |
Reputacja: 11
|
![]()
Helena - Nie ma takiej opcji... Niestety
Bindi - Spróbuję jak zdobędę punkty ![]()
![]() |
![]() |
#383 |
|
![]()
Możesz sobie ułatwić ich zdobycie, np. kodem albo NRassem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#384 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mam problem z graniem w sims 3 zwierzaki . włączam kilka minut pogram i wyświetla się Błąd aplikacji The sims 3 Zwierzaki zostanie ona zamknięta .
![]() Jak rozwiązać ten problem.? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#385 |
Guest
|
![]()
Masz jakieś mody, lub nieoficjalne dodatki? Jeśli tak to spróbuj uruchomić grę bez zawartości zmodyfikowanej.
e: i upewnij się, że komputer nie przegrzewa się zbytnio. |
![]() |
![]() |
#386 |
|
![]()
A oto co się u mnie czasem dzieje w grze z małymi zwierzakami.
Przyszedł bezdomny piesek, zaglądał przez okno... ![]() ... i nagle ![]() ![]() ![]() Po chwili powrócił do normalnej postaci. Podobny błąd był chyba kiedyś z małymi dziećmi. Mój komputer spełnia wymagania, mam najnowsze sterowniki, gra zaktualizowana.
![]() |
![]() |
#387 |
Guest
|
![]()
@up
też tak mam. myślałem,że aktualizacja pomoże, ale cóż... chyba jedynym wyjściem jest teraz czekać na kolejną łatkę. |
![]() |
![]() |
#388 |
Reputacja: 10
|
![]()
figa - Ja też spełniam wymagania, a dzieje mi się dokładnie tak samo jak u Ciebie. Szczególnie zmutowane są szopy i konie :/ A w dodatku szopy mają ten ogon... xD No wiecie gdzie...można paść ze śmiechu. Zboczona ta gra się robi ;d No...cóż trzeba czekać na łatkę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#389 |
|
![]()
Otóż, nie mogłam znaleźć tego eliksiru, poza tym miałam mało punktów. No ale do rzeczy:
Gram sobie, dzień mi ładnie mija, omijałam to przeklęte centrum i co? Nadchodzi godzina 20 : 07 i bum! Konik ma urodziny. Nic tylko siąść i płakać. Co mam zrobić?
![]() |
![]() |
#390 |
|
![]()
Rzeczywiscie zwierzaki nie mają tego eliksiru, jest za to eliksir odmłodzenia, spróbuj z tym. Ażeby zdobyć punkty życiowe to niestety musisz użyć kodu jeśli zależy Ci na koniu. W tym celu przy wyborze miasta wpisujesz w okno kodów testingcheatsenabled true, to ważne żeby zrobić to na tym etapie, inaczej sposób nie zadziała. Nastapnie w dziale nagród u konika klikasz z wciśniętym ctrl w okolicach skrzynki i liczby punktów, po prawej stronie. Każde kliknięcie to 500 punktów.
Można też NRassem jeśli posiadasz. Pozwól mu dorosnać a potem odmłodź eliksirem albo od razu zanim się zestarzeje, poczekaj do tej feralnej godziny urodzin, jak się nie zestarzeje to użyj kodu by dorósł (niewiem czy można odmłodzić aż do źrebaka). Możliwe że konik straci jakieś umiejętności jeśli jest wyszkolony, ale tego niewiem bo nigdy nie odmładzałam zwierząt. W ostateczności przenieś rodzinę do skrzyni i wprowadź do nowego miasta. Możesz też zupełnie wyłączyć starzenie ale wtedy czas zatrzyma się dla wszystkich Simów i zwierząt w mieście. Ostatnio edytowane przez Chloé : 07.01.2012 - 17:18 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|