Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 28.08.2004, 13:06   #1
kuba_10
Guest

Domyślnie

Pamiętam, jak miałem 8 lat to miałem kolegę, który był (i jest, na szczęście już lżej) nałogowcem totalnym. Nawet od najgłupszej gry nie dało się go odciągnąć - matka przychodziła, pies wył, dzidzia (ten kolega) płakała, chąc przejść jeszcze 20 metrów w Jazzie Jackrabbicie 2 Jak już przeszedł to musiał dokończyć poziom W końcu matka musiała go lać, a ja musiałem wycierać podłogę
A pierwszą grą, w jaką grałem, były mangowe wyścigi
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 28.08.2004, 13:33   #2
oneocato
Guest

Domyślnie

Simsy .... Grałam już w nie u kolegi bo nie miałam jeszcze swojego kompa... Ale przecież wiadomo że twórcom tej gry chodziło o to aby dziecie (i nie tylko chciały lub lubiły grać w simsy aby ta gra ich przyciagała choćby tym że jest inna od niektórych gier..Nie wiem ale ja gram w simsy z gdzies 2-3 godzinki bo później mnie mama i siora zganiaja =__=
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.08.2004, 16:50   #3
Windrider

Reputacja: 10
Domyślnie

U mnie to sie zaczęło od reklamy w clicku (drugi numer) Póxniej znowu go kupiłem, zobaczyłem jak te simsy wyglądają na mini screenach i chciałem je mieć Jak byłem u kogoś kto je miał mogłem grać godzinami (całe szczęścia taka sytuacja miała miejsce tylko 2 razy). W końcu porzyczyłem od kogoś simsy i zostałem nałogowcem. No i tak jak prawie wszyscy mam takie cykle - gram,nie gram (pare dni temu zakończył mi się ten cykl grania ).
Windrider jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 28.08.2004, 18:27   #4
tomik
Guest

Domyślnie

Simy wypatrzyla moja sistra.. ja sobie zalatwilem diablo ona simy.... diablo nie dzialalo bo byl crack pizdniety.... zobaczylem smisy.... pizdlem diablo
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.08.2004, 20:10   #5
AmazonkAA
Guest

Domyślnie

ja na simsy trafilam wylacznie przez przypadek. Kiedys, gdy kolezanka pozyczyla mi sterte filmow na DVD, to akurat miedzy tymi filmami znalazla sie plyta z TS Od razu wciagnelam sie w te gre, czasem nie jadlam nawet rano sniadania i bieglam do kompa, zeby sobie pograc
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.08.2004, 20:36   #6
Agita
Guest

Domyślnie

Jak miałam dopiero co nowy komp to mi mama powiedziała, że słyszała o takiej podobno extra grze The Sims oczywiście i się mnie zapytała czy nie kupimy se na spółe :lol: ( ja akurat wtedy chcałam sobie inną grę kupić, no ale podziałało na mnie te " na spółę " :lol: ) no i się zgodziłam mama na początku pograła trochę w The Sims, ale później miała za dużo pracy i przesyała, a jak miała urlop to powiedziała, że nie będzie w to grąć bo jeszcze się wciągnie :lol: .
Che Che simsy mam tak długo dzięki mamie fajnie nie !!!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.08.2004, 13:02   #7
Shandria
Guest

Domyślnie

ja w simsy klikalam jeszcze prze premiera bo moj tata mial kawiarenke i zamawial bardzo duzo gier a ja sobie w nie gralam w simsach sie zakochalam pamiętam jak się keidyś wkurzyłam o to ze ktoś w cafe mi rodzinke skasowal !! :lol:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.10.2004, 09:50   #8
Aiza
Guest

Domyślnie

Ja w simsy zaczęłam grać jak wyszedł już dodatek randka. No i sobie tak uzupełnialam "zapasy" dodatków simowych. teraz mam wszystkie. I czasami potrafię cały dzien przesiedziec przed kompem. Ale pozniej robie sobie pare godzin przerwy. :wacko:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.12.2007, 19:51   #9
simomanka
Guest

Domyślnie Odp: TheSims i jej popularność

A mój znajomy miał sklep z grami na kompa. Kiedyś oglądałam sobie Hypera i tam puścili reklmę The Sims. To aj zadzwoniąłm od razu do tego gościa i go poprosiłam, a mamę przekonałam tym że trzeba kasę liczyć na budowę domu No i dostałam. A potem wszystkie dodatki ajie wyszły, potem The Sims 2, a potem pewnie TS3 xD
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania