Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 29.11.2004, 19:48   #31
Toxic
Guest

Blush

mialem ostatnio jeszcze jedną obawe taką bez sensu "pujśc do pracy" jak ma prace to musi do niej chodzić a nie że on nie chce
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 29.11.2004, 19:50   #32
kylie_
Guest

Domyślnie

to ja miałam pójsc do szkoły w obawach...u nastolatka
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.11.2004, 20:03   #33
Shèène
Guest

Domyślnie

Masz jakiegoś nieuka!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.11.2004, 20:05   #34
kylie_
Guest

Domyślnie

chyba 3 miał.....za to jego młodsza siostra była prymuską....
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.11.2004, 20:19   #35
Liar
Guest

ThumbsUp

No wlasnie moj maz (simowy) chcial miec 10 dzieci... musialam to sfotografowac i uwiecznic bo to jest marzenie madre, moze najlepiej od razu miec 10 dzieci w rodzinie ktora pomiesci tlyko 8 osob?! Madre jest!a te platki i inne to sa bardzo potrzebne moim zdaniem, gdy ktos nie moze spelnic aspiracji swojego simsa, apojawi sie takie "zjesc platki czy indyka" to mozna nawet platynowy wskaznik dzieki temu zarobic...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.11.2004, 20:22   #36
rainne
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Redziuuu
No wlasnie moj maz (simowy) chcial miec 10 dzieci... musialam to sfotografowac i uwiecznic bo to jest marzenie madre, moze najlepiej od razu miec 10 dzieci w rodzinie ktora pomiesci tlyko 8 osob?! Madre jest!a te platki i inne to sa bardzo potrzebne moim zdaniem, gdy ktos nie moze spelnic aspiracji swojego simsa, apojawi sie takie "zjesc platki czy indyka" to mozna nawet platynowy wskaznik dzieki temu zarobic...
ale... jak ktoś tu pisał (żebym tylko to ja nie była), to dzieci, jak dorosną, moga się wyprowadzić! no więc w czym tu problem... wyprowadza się 2-3 i już jest miejsce na spełnienie tej aspiracji. głupie jest to tylko, że żeby ją spełnić trzeba grać albo na kodzie albo pijąc iliksir życia, ponieważ simka nie wyrobi się z tyloma ciążami podczas swojego życia. no chyba, że trafią jej się pare razy bliźnięta.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.11.2004, 11:41   #37
vana
Guest

Domyślnie

Takim zwyczajnym pragnieniem jest "wziąć zwolnienie i zostać w domu" - chyba każdy czasem ma dni, że nie chce iść do szkoły czy pracy. Lubię też pragnienie "zakochać się" i "mieć niemowlę". Nie lubię pragnienia "zobaczyć ducha" , bo w domu nie mam samych z pragnieniem wiedzy a nie chcę żeby jakieś duchy straszyły mi simy z aspiracją np. rodzinną. Nie lubię też pragnienia "dorosnąc" , bo jakoś nie wiem, do czego tym simom się spieszy.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.11.2004, 11:52   #38
Adi
Guest

Domyślnie

ja lubie jak małe dziecko staje sie dziekciem, bo wtedy jest 80% mniej opiekowania sie, tylko dawać jeśc i pilnować by ktoś był w domu :{P
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.11.2004, 13:31   #39
*dumando*
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał rainne
ale... jak ktoś tu pisał (żebym tylko to ja nie była), to dzieci, jak dorosną, moga się wyprowadzić! no więc w czym tu problem... wyprowadza się 2-3 i już jest miejsce na spełnienie tej aspiracji. głupie jest to tylko, że żeby ją spełnić trzeba grać albo na kodzie albo pijąc iliksir życia, ponieważ simka nie wyrobi się z tyloma ciążami podczas swojego życia. no chyba, że trafią jej się pare razy bliźnięta.
ja sięwyrobilem z 5 dzieciakami a dalej mi się nie chciało... male była jeszcze mloda ta simka.. na pewno da się mieć 10 dzieci ;] eh ale ja bym nie wyżył.. z połową takich miałem kłopot
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.11.2004, 13:53   #40
Liar
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał rainne
No wiem ze sie moga wyprowadzic... Ale... Miec przy sobie te dzieci... Wlasnie najsmieszniej by bylo zeby wlasnie takie pragnienie "Miec 10 niemowlat"... To by juz chyba byl problem...
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania