![]() |
#32 |
Reputacja: 11
|
![]()
Kiedyś....jak miałem jeszcze na dysku The Sims plus all dodatki, to w zwierzakach kupowałem sobie pieska. Chociaż koty śmieszniej się torturuje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]()
Ja uwielbiam psy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Ja wolę pieski. Wogóle w realu też kotów nie lubię. Ale mam lepsze zwierzątko niż psa lub kota ![]() |
|
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]()
Ja najchętniej kupuję kota. Prosta sprawa- jest z niego największy pożytek !!! Łapie krety, króliki itd. Ale są też minusy....
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]()
Ja zdecydowanie wolę koty.
Koty,koty i jeszcze raz koty! ![]() Kot uwolni Cię od myszy,królików(<--jeśli masz ogródek-->),nieświszczuków a pies tylko przyniesie Ci gazete i ,,ulży sobie" na roślinkach Pozatym koty sa najlepsze i najwajniejesze PS:Wiem,że każdy ma swoje zdanie ale.... CATS IS THE BEST!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Reputacja: 10
|
![]()
Stanowczo wole psa ale koty tez lubie
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez The FerG : 19.12.2005 - 13:30 |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]()
Ja zdecydowanie wole psy! Tak mówia ze kotki sa takie slodkie i sliczne bla bla bla. Nienawidze kotów, co gorsza mam jednego w domu i tak mnmie podrapal ze do konca zycia bede miala blizny, bo sie chcial ze mna bawic. Pozatym koty smierdza. Wszystkie i samce i samice. Co do The Sims to w 1 juz nie gram, ale jak gralam, to tez zawsze wolalam pieski bo sa slodziutkie i fajnie machaja ogonem. I maja takie slodkie pyszczki a kotom strasznie sie swieca oczy i to brzydko wyglada. No to znacie moja opinie: PSY GÓRA KOTY KANALAMI! Pozdro!
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]()
Trudna decyzja.W simach psy zachowują się jakby wyszły z buszu a koty są zbyt tajemnicze ale chyba wolę psy w roli pieszczochów
|
![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]()
ja lubie bardziej koty
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Czy pies może odganiać fanatyka?? | Ala | The Sims 1: Rozszerzenia | 22 | 02.07.2005 13:50 |