|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Ze mna to różnie bywa. Zalezy. Biologia, Sztuka, Akorstwo, Psychologia (najczęściej)
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Ja przeważnie wybieram sztukę, psychologię lub aktorstwo.
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
W rodzinie simow, ktora stworzylam bylo wiele pokolen, wiec moglam eksperymentowac i za kazdym razem wybieralam inny kierunek a pozniej prace odpowiednia do tego kierunku. Robilam wszystkie awanse. i okazalo sie ze najbardziej oplacalny zawod to ikona kultury masowej czyli show biznes. dlatego pozniejsze pokolenia wlasnie studiowaly aktorstwo.
|
|
|
|
#5 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
Dawno w Simy co prawda nie grałam ale lubię wydział : Sztuka i nie wiem, wszystkie są fajne moim zdaniem
|
|
|
|
|
#6 |
|
Reputacja: 10
|
Nie pamiętam czy tutaj pisałem
Ale co tam Ja wybieram wydział w zależności od tego w jakim stopniu sim się czymś interesuje. Jeżeli np.: jego życiowe pragnienie to zostać kucharzem to wybieram Psychologię, jeżeli che być naukowcem to Biologie itp. Ogólnie zależy to od sima i ja mam najmniej do powiedzenia
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Ja dzisja dopiero zaczełam grac,Stworzylam swoja osobe Kasie L.Poszla na studia kierunek studiow Biologia i jestem obecnie na 2 roku 1 skonczylam z ocena 5+Jetsem z siebie dumna.
Wlasnie moja kochana simka Kasia skonczyla studia na wydziale biologi z ocena 5+ zakochala sie w Jozefie Kopytko (co za nazwa ale on byl juz w grze)teraz czekam az sie wyprowadzi i oni zamieszkaja razem i bede mili duzo dzieci na razie to tyle
Ostatnio edytowane przez kisia : 24.10.2005 - 18:01 |
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Te całe wydziały to jakiś pic na wodę
. Tak naprawdę nie mają żadnego wpływu na dalszą karierę sima. Mój sim po biologii i simka po literaturze (obydwoje maksymalne wyróżnienie po studiach koszą kupę kasy, co jeden dzien zmieniaja prace :p aktualnie simka zajmuje sie okultyzmem, a sim jest artystą (obydwoje maksymalny szczebel kariery). Wiec w sumie te cale wydzialy to tak naprawde nic nie znacza :p. No, ale fajnie maja simy po studiach, bo wystarczy ze sie zatrudnia w jakiejs pracy i juz maja nagrode zawodowa , oczywiscie, ajk maja odpowiednio rozwiniete umiejetnosci .
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Ja często studiuję psychologię
. Jestem na 3 roku xP
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Jam mam wszystkie dodatki dwójki bo je ściągam. A tak propo wykładów to ja zawsze zapodaję Biologię no i wybieram Akademik ZAPIECEK lub ten który zbudowała Buziaki 4 you :*
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|