|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory? | |||
5 gwiazdek - Odlotowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
37 | 66.07% |
4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
11 | 19.64% |
3 gwiazdki - Przeciętne |
4 | 7.14% |
2 gwiazdki - Zgroza |
1 | 1.79% |
1 gwiazdka - Strach się bać |
3 | 5.36% |
Głosujących: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#31 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dziwne, że nikt nie komentuje
![]() No więc moim zdaniem 3. odcinek jest o wiele lepszy od drugiego, wreszcie coś się zaczęło dziać ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
Wreszcie kolejny odcinek! Teraz już oceniam bez najmniejszych wątpliwości
10/10 Widzę że akcja się już rozkręciła, zdjęcia ładne, tekst piękny. Nie rozwija się za szybko ani nie za wolno. Twój styl pisania jest cudny a to FS....niezwykłe. Nie spotkałam się jeszcze z takim na forum i za to masz u mnie plusa. Czekam zniecierpliwością na kolejny odcinek. Czy ta encyklopedia to będzie jakaś "łamigłówka literowa"? (czyli czy litery będą się układać w jakieś słowo jak się je odczyta według klucza?) I pewnie to romazane zdanie będzie ważne, nie? |
![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]()
Cieszę się, że jak narazie nie narzekacie na brak akcji w tym odcinku. Od siebie tylko dodam, że czwarty odcinek będzie ostatni przed świętami, nie muszę chyba mówić kiedy, bo rozdziały ukazują się w równych odstępach.
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Guest
|
![]() Cytat:
1.chyba "Denerwujace BYLO tez postepowanie ..." 2.przecinkow po czasownikach nie wstawiamy 3. "Lubil kwiaty,co OBJAWIALO sie w ..." 4.nie rozumiem ![]() 5. "domem ZAPARKOWALA " ale to nie jest taki powazny blad 6. minut w godzinie jest chyba 60,nie? 7. cos daj zeby bylo ze gada sam do siebie (albo mysli) 8."wlamal sie DO opuszczonego domu ..." 9. nie kapuje ![]() 10.niebo jest dosc daleko a chmury tez. :clap2: brawooo!!!akcja wciagajaca,choc fakt na razie spokojna,ale jak mowisz ze sie rozkreci ,to chyba tak bedzie.ocenka 9/10 (1 pkt - za bledy) pozdrawiam i zycze weny :* |
|
![]() |
![]() |
#35 | ||||||
Guest
|
![]()
Pieska_szkolna - chcę ci zwrócić uwagę - czytanie ze zrozumieniem - czy ty tylko pobieżnie przeczytałaś to FS, zwracając uwagę na co drugie zdanie. Wytykasz mi błędy, rozumiem, ale każesz mnie też za coś, co jest najzupełniej przemyślane i uwzględnione w tekście, a na to się zgodzić nie mogę. I nie chcę, żeby zabrzmiało to grożnie, po prostu chciałam usprawiedliwić niesłuszne zarzuty.
Ja napisałam: Cytat:
Cytat:
![]() Piszę: Cytat:
Cytat:
![]() Piszę: Cytat:
Cytat:
Dzięki za pozytywną ocenę i za wytknięcie literówek, będę uważniej sprawdzać następne odcinki. Swiątecznie pozdrawiam, Aprille |
||||||
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]()
Super! IV odcinek.
Nieco mnie rozczarował-mniej akcji i krótki oraz mało zdjęć ale nadal bardzo fajne. Za IV odcinek 8/10 Czekam na kolejne |
![]() |
![]() |
#37 |
Reputacja: 10
|
![]()
A ja się właśnie ani trochę nie zawiodłam i bardzo mi się podobało
![]() ![]() Co do komentarzy... Twoje fotostory na pewno zasługuje na wiele więcej komentarzy niż dostaje. Myślę, że osoby, które je czytają, powinny dać Ci tego komenta, bo skoro miały czas, aby to przeczytać, to tym bardziej mają go na skomentowanie. Zresztą, ile to zajmuje? Kilka minut? Ja zawsze komentuję fs, które przeczytam. Życzę Ci, żebyś dostała więcej opinii! Twoje fs jest naprawdę super!
![]() |
#38 |
Guest
|
![]()
Wiesz... nie komentuje, bo właściwie nie mam nic nowego do powiedzenia. Bardzo ładnie operujesz słowem, utrzymujesz klimat, historia jest co prawda niejasna, ale ciekawa, i chyba o to głównie chodzi, o niejasność i ciekawość. Więc co ja mogę powiedzieć więcej?
Będę czytać dalej. |
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]()
Ja już Ci mówiłem, że mi się podoba i zdania jak na razie nie zmieniłem
![]() ![]() Wesołych świąt ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]()
Wiesz Aprille (a może nie wiesz... w każdym razie teraz już wiesz), że uwielbiam twój styl pisania i twoje fotostory. Naprawdę masz talent, i gdybyś pisała książki, byłyby to z pewnością moje ulubione.
Na zdjęcia nigdy nie zwracam specjalnej uwagi, ale to się rzuca w oczy, że w tym odcinku są gorsze niż w poprzednich. Najbardziej razi brak kropki w jakimś zdaniu... xp Pozdrawiam i czekam na następny odcinek. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|