|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
bardzo fajny salonik i łazienka.. kuchnia mi się nie podoba i basen ma brzydki kształt..
ogólnie fajnie 7,5/10 |
|
|
#3 |
|
Guest
|
Fajny domek, nie podoba mi się wrzosowy gaj. przez niektóre ściany i obiekty przenikają rośliny, a tak ogólnie to jest troche za bardzo napchany 6/10
|
|
|
#4 |
|
Reputacja: 10
|
dom wyglada jakby nie mial scian:o Zdjecia powinny byc nie z opuszczonymi scianami...bo tak brzydko sie prezentuje.
wnetrze tez nie za ciekawe..duzo dodatkow za to + ale nie wszystkie dobrze dobrane.Ogólnie jak dla mnie moze byc ale nie zachwycil. ocena: 4/10 pozdr.
|
|
#5 |
|
Reputacja: 10
|
Ogólnie to mi się nie podoba. 6/10
|
|
#6 |
|
Guest
|
ładna chata podoba mi sie oby tak dalej
ocena 100/100
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Ja na ogół raczej nie przepadam za domami w TS1, ale ten wyjątkowo przypadł mi do gustu. Muszę przyznać, że jest bardzo ładny i, że mi się podoba! Daję ci 10/10
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
No, to publikuj starówkową serię, czekam... Dam 9/10- jest świetny. Tylko jedno zastrzeżenie- biuro pisze się przez "u".
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
ECh..
I to wszystko TS1 ? nie dowiary..no no postarałaś się..Hehe 8/10bo jak dla mnie ten dom aż przytłazają niektóre dodatki..ale dostajes plusa ze te świeczuszki na stoliku..chyba w biurze Pozdro :*
|
|
|
#10 | ||
|
Guest
|
Dziękuje wszystkim serdecznie za komentarze
![]() Cytat:
.Ortografia to od zawsze moja słaba strona:smirk:. A niby taka ze mnie humanistka (przez ch ?:shy![]() Cytat:
. Ten domek zostal stworzony bardzo dawno i ostatnio też nie grywam w simsy(kiedyś znałam wszystkie stronty na pamęć...to były czasy )
Ostatnio edytowane przez N@tA : 25.08.2006 - 16:49 |
||
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|