Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz to FS?
5 gwiazdek - Odlotowe 15 57.69%
4 gwiazdki - Całkiem niezłe 7 26.92%
3 gwiazdki - Przeciętne 2 7.69%
2 gwiazdki - Zgroza 0 0%
1 gwiazdka - Strach się bać 2 7.69%
Głosujących: 26. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 03.02.2006, 20:58   #31
koslawy
Guest

Domyślnie

Ee... Bo tam oni... oficjalnie nic nie robili ^^
Ostrzegałem, że odcinki będą krótkie, bo nie umiem pisać rozlaźle xD
Następny odcinek za tydzień - bo w niedzielę wyjeżdżam i mnie nie będzie do czwartku. Ale podejrzewam, że tam mi się będzie nudziło, więc może napiszę troche obszerniej ^^
Pierwsze zdjęcie jest tak rozjechane, bo za nic nie umiałem uchwycić wszystkich trzech w łóżkach. Pomijając to, że wszystkie zdjęcia robiłem 2,5h ;/
Czika bum to znam od Lil i nie wiem czy to jest w jakimś Hej boj :P
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 03.02.2006, 22:37   #32
Terierek
Guest

Domyślnie

Fs bardzo mi się podoba. Napisane lekkim żartem. W momencie wejścia do domu kosiarza myślałam że to przerodzi się w horror ale widać masz inne plany. Czekam z niecierpliwością na kolejny odcinek. Daj go jak najszybciej, mało jest śmiesznych fs.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03.02.2006, 23:37   #33
saya
Guest

Domyślnie

Hmmm.... Nie rozbawiło mnie nic. Nie wiem, czy ze mną w takim razie coś nie tak, czy z tym FS. Rażą mnie ubytki przecinków i błędy składniowe, więc narazie nie oceniam.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.02.2006, 07:02   #34
Issa
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał saya
Hmmm.... Nie rozbawiło mnie nic. Nie wiem, czy ze mną w takim razie coś nie tak, czy z tym FS.
Spieszę Sayu z odpowiedzią: z tym FS, zdecydowanie. Masa błędów stylistyczno-interpunkcyjnych, fabuła żadna, dialogi byle jakie i o niczym ('wstawaj głupku'- no proszę państwa, to ani nie jest zabawne, ani inteligentne),poczucie humoru nie w moim guście. Reasumując: dziękuję, ja wysiadam. :wacko:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.02.2006, 09:40   #35
koslawy
Guest

Domyślnie

Każdego śmieszy coś innego : P Więc jakby mnie coś nie śmieszyło to bym tego dalej nie czytał
I mówiłem na początku, że fabuły głównej nie ma. Odcinków będzie 9: przedstawienie postaci, jeden zwykły dzień, 6 odcinków - każdy o innej osobie i zakończenie. Więc jest to poprostu opowieść o ich życiu - a nie jakieś zagadkowe fs, w którym musi o coś dokładnie chodzić, musi mieć jakiś główny wątek.

Edit: Ale Issa napisała, że fabuła żadna ;p

Ostatnio edytowane przez koslawy : 04.02.2006 - 09:59
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.02.2006, 09:55   #36
saya
Guest

Domyślnie

Kos, ani ja, ani Issa nie powiedziałyśmy, ze doszukujemy sie rewelacyjnej, wciągającej fabuły. Czytam z czystej ciekawości, aby sprawdizć, czy chociaż tych paskudnych błędów się pozbędziesz ;)

Szacuneczek.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.02.2006, 11:13   #37
Issa
Guest

Domyślnie

Fabuła to niekoniecznie ciąg zdarzeń przyczynowo-skutkowych z wątkiem głównym i pomniejszymi- nie o to mi chodziło, Koslawy. Ja po prostu nie dostrzegłam w tym odcinku ŻADNEJ treści, żadnej. To po prostu (w moich subiektywnych oczach, naturalnie) zlepek nie mających sensu zdarzeń, ułożony w sposób równie mało sensowny.
Cytat:
Napisał koslawy
Więc jakby mnie coś nie śmieszyło to bym tego dalej nie czytał
Oczywiście. I taki właśnie miałam zamiar, o czym świadczą ostatnie słowa mojego wcześniejszego komentarza.
Ten odcinek przeczytałam, bo po pierwszym czułam się zaintrygowana ciagiem dalszym. A skoro przeczytałam- pozwoliłam sobie skomentować. To chyba nie błąd?
Pozdrawiam.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.02.2006, 11:33   #38
Toxic
Guest

Domyślnie

Odcinek mi sie podobał. Nic mnie nie rozśmieszyło, i strasznie krótki ten odcinek, ale i tak nawet fajne FS
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.02.2006, 19:32   #39
sephora

Reputacja: 10
Domyślnie

Hmm skoro jak rozumiem ma być to coś w stylu przyjaciół, czyli ee bez konkretnej fabuły. Kurde.. szkoda, że tylko 9 odcinków, bo te dwa pierwsze jak narazie wogóle mnie nie śmieszą ;D

zdjęcia dobrej jakości
sephora jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 09.02.2006, 19:56   #40
Margierytka
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Issa
Ja po prostu nie dostrzegłam w tym odcinku ŻADNEJ treści, żadnej. To po prostu (w moich subiektywnych oczach, naturalnie) zlepek nie mających sensu zdarzeń, ułożony w sposób równie mało sensowny.
Cóż nie dzielę skóry na niedźwiedziu. To dopiero drugi odcinek. Jednak tym razem Issa wydaje mi się, że przegięłaś. Zawsze uważałam, że oprócz tego, że masz wrodzone poczucie smaku, jesteś kulturalna i taktowna...

Skoro poszukujesz prawdziwej sztuki polecem lekturę "Listów do Manuela" zamiast "A takiego wała".

To FS nie jest napewno gorsze od np popularnego "BR". Ani kilku innych. Warsztat może odrobinę gorszy od Amnezji, ale nie na tyle by ubliżać autorowi.

Ostatnio edytowane przez Margierytka : 09.02.2006 - 20:00
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania