![]() |
#31 |
Guest
|
![]()
Ee... Bo tam oni... oficjalnie nic nie robili ^^
Ostrzegałem, że odcinki będą krótkie, bo nie umiem pisać rozlaźle xD Następny odcinek za tydzień - bo w niedzielę wyjeżdżam i mnie nie będzie do czwartku. Ale podejrzewam, że tam mi się będzie nudziło, więc może napiszę troche obszerniej ^^ Pierwsze zdjęcie jest tak rozjechane, bo za nic nie umiałem uchwycić wszystkich trzech w łóżkach. Pomijając to, że wszystkie zdjęcia robiłem 2,5h ;/ Czika bum to znam od Lil i nie wiem czy to jest w jakimś Hej boj :P |
![]() |
|
![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
Fs bardzo mi się podoba. Napisane lekkim żartem. W momencie wejścia do domu kosiarza myślałam że to przerodzi się w horror ale widać masz inne plany. Czekam z niecierpliwością na kolejny odcinek. Daj go jak najszybciej, mało jest śmiesznych fs.
|
![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]()
Hmmm.... Nie rozbawiło mnie nic. Nie wiem, czy ze mną w takim razie coś nie tak, czy z tym FS. Rażą mnie ubytki przecinków i błędy składniowe, więc narazie nie oceniam.
|
![]() |
![]() |
#34 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]()
Każdego śmieszy coś innego : P Więc jakby mnie coś nie śmieszyło to bym tego dalej nie czytał
![]() I mówiłem na początku, że fabuły głównej nie ma. Odcinków będzie 9: przedstawienie postaci, jeden zwykły dzień, 6 odcinków - każdy o innej osobie i zakończenie. Więc jest to poprostu opowieść o ich życiu - a nie jakieś zagadkowe fs, w którym musi o coś dokładnie chodzić, musi mieć jakiś główny wątek. Edit: Ale Issa napisała, że fabuła żadna ;p Ostatnio edytowane przez koslawy : 04.02.2006 - 09:59 |
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]()
Kos, ani ja, ani Issa nie powiedziałyśmy, ze doszukujemy sie rewelacyjnej, wciągającej fabuły. Czytam z czystej ciekawości, aby sprawdizć, czy chociaż tych paskudnych błędów się pozbędziesz ;)
Szacuneczek. |
![]() |
![]() |
#37 | |
Guest
|
![]()
Fabuła to niekoniecznie ciąg zdarzeń przyczynowo-skutkowych z wątkiem głównym i pomniejszymi- nie o to mi chodziło, Koslawy. Ja po prostu nie dostrzegłam w tym odcinku ŻADNEJ treści, żadnej. To po prostu (w moich subiektywnych oczach, naturalnie) zlepek nie mających sensu zdarzeń, ułożony w sposób równie mało sensowny.
Cytat:
![]() Ten odcinek przeczytałam, bo po pierwszym czułam się zaintrygowana ciagiem dalszym. A skoro przeczytałam- pozwoliłam sobie skomentować. To chyba nie błąd? ![]() Pozdrawiam. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]()
Odcinek mi sie podobał. Nic mnie nie rozśmieszyło, i strasznie krótki ten odcinek, ale i tak nawet fajne FS
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hmm skoro jak rozumiem ma być to coś w stylu przyjaciół, czyli ee bez konkretnej fabuły. Kurde.. szkoda, że tylko 9 odcinków, bo te dwa pierwsze jak narazie wogóle mnie nie śmieszą ;D
zdjęcia dobrej jakości ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Skoro poszukujesz prawdziwej sztuki polecem lekturę "Listów do Manuela" zamiast "A takiego wała". To FS nie jest napewno gorsze od np popularnego "BR". Ani kilku innych. Warsztat może odrobinę gorszy od Amnezji, ale nie na tyle by ubliżać autorowi. Ostatnio edytowane przez Margierytka : 09.02.2006 - 20:00 |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|