|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory? | |||
5 gwiazdek - Odlotowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
25 | 53.19% |
4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
19 | 40.43% |
3 gwiazdki - Przeciętne |
1 | 2.13% |
2 gwiazdki - Zgroza |
1 | 2.13% |
1 gwiazdka - Strach się bać |
1 | 2.13% |
Głosujących: 47. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
Może w tym odcinku wiele się nie działo, ale i tak mi się podobało. Oto moja poezja dla autora
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Reputacja: 10
|
![]()
Niestety muszę stwierdzić, że drugi odcinek rzeczywiście był nieco przynudnawy.
![]() Widać, że starałaś się go zrobić na czas i nie obmyśliłaś nawet dokładnie, co się ma w nim wydarzyć. Stąd tak dużo zdjęć bez dymków i mało tekstu. Tzn. chciałaś, żeby na końcu doszło do tego spotkania i zeby odcinek skończył się w tamtym miejscu, a nie miałaś pomysłu, jak go wypełnić... Mimo to nie jest źle- moim zdaniem średnio. Nie wiem DOKŁADNIE jaki masz pomysł na przyszłe wydarzenia, nie wiem, czy coś wielkiego będzie się działo, czy nie, a od tego dużo zależy. Zdjęcia są bardzo ładne, ciekawe, miasto udało Ci się fajnie odwzorować. ![]() Błędów ani literówek nie zauważyłam, może są, w każdym razie nie widziałam. Oceny jeszcze nie wystawię. ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#34 |
Guest
|
![]()
Troche nudny ten odcinek mało tekstu ani sie obejrzałem a już koniec, ale nie jest źle
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Guest
|
![]() Cytat:
A fotostory bardzo mi sie spodobalo. Zdjecia zostaly ladnie wykonane, choc pare sie rozmazalo i nie mozna bylo nic odczytac. Jestem ciekawa co wydarzy sie dalej. Ostatnio edytowane przez x_tina : 15.02.2006 - 21:04 |
|
![]() |
![]() |
#36 |
Admin Emeryt
Reputacja: 10
|
![]()
x tina weź się za przeproszeniem ucisz z takimi uwagami. Dowartościowujesz się tak ? Serio ? Ciekawe sposób. I daruj sobie to jęczenie o "takich userach" bo lepsza nie jesteś.
Dobra przepraszam za Off topic Trochę akcja zwolniła, ale intryguje mnie ten nieznajomy :> Lubie czarne charaktery
Note 8 - Trochę o 1 LISTOPADA - "Gdzieś za Jasną Górą" - pamiętnik tak jakby - teraz na blogu ! DZIEWICE REUNITED-nadchodziMY (grupka, która jest zacofana, świętoszkowata i odstaje od normy x) Fabryka dziwadeł czyli moje twory - Aktualizacja 10.01 Gryzmołki Zdziczałego Admina - Komiks Bez Zupełnego Sensu - Aktualizacja 14.06 |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]()
No dobrze, przebrnąłem i powiem tak. To był pierwszy komiks, który mnie trak zaintrygował. Tytułem przede wszystkim. Pierwszy odcinek przeleciał jak z bicza strzelił i byłem nim zachwycony. Za to drugi! Akcja w osatnich trzech zdjęciach! Ale i tak mi się podoba i czekam na rozwinięcie ^^. Orzech, który ma katar i Niagara mu z nosa cieknie a chusteczki za daleko!
|
![]() |
![]() |
#38 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]()
No, też moim zdaniem był troszkę przynudnawy...Ale nie jest źle...
A ten wózeczek to pobrałaś prawda? Nie moge sie doczekać kolejnego odcinka..Oby następny był dłuzszy ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]()
Nie jest źle. Myślałam, że bardziej mnie 'zgnoicie' za ten odcinek. Niestety trzeci part pojawi się za około 3 tygodnie. Powód? Wyjeżdżam na ferie do Polski (w końcu! ) , Simów nie wezmę ze sobą prawdopodobnie. A w ogóle kto miałby czas grać w Simy, kiedy nie widział swoich najlepszych przyjaciół 7 miesięcy? A więc odcinek na pewno się pojawi. Ale będziecie musieli długo poczekać.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|