|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 15
|
Ja mam jedynki na laptopie bo dwójka tam nie wejdzie
Jedynki są fajne pod względem szybkiego odpalania rodzin ale mają za mało funkcji.
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Według mnie Sims 1 mają klimat, kiedy kupiłam 2 brakowało mi tej muzyczki na początku, co z tego że śa 3d po drugie TS2 maja wysokie wymagania i nie każdy ma taki komputer, na nowo zakochałam się w 1, nie zmienię zdania
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
powiem wam.jestem nowym użytkownikiem forum ale w the sims 1 gram 3 lata ona jest cool
Ostatnio edytowane przez Eámanë : 04.02.2007 - 20:10 |
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Łeeeee nuda buda simsy 1 i dwa sie mi już dawnooooo znudziły
czekam na 3jke
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Ja gram w jedynkę, bo nie mam dwójki. Myśle, że gdybym ją miałam to bym nie grała w jedynkę.
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
mi się dwójka włącza baaaardzo długo, nie chce mi się czekać tyle. No i już nie nadążam z tymi dodatkami, co chwile coś nowego wychodzi - a to na studiach, nocne życie czy inne... W TS1 chociaż wiem ile ich jest
Ale od czasu też w TS2 gram, jak mam więcej czasu.
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
dlaczego sims1? Bo jak coś się zepsuje to jestem sama w stanie prawie wszystko u siebie naprawić. The Sims 2 jest o wiele bardziej złożone i skomplikowane pod tym względem. Nie stać mnie na TS2, czasami jak jakaś dobra kumpela pożyczy to sobie pogramy ale jednak jak wszyscy twierdzą: ts1 ma swój niepowtarzalny klimat któremu dwójka nie dorówna mimo większych możliwości ;-)
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Ja gram jeszcze w The Sims 1 np. dlatego ,że je lubię i mam do nich sentyment, bo zawsze grałam w nie z moją psiapsółą z którą teraz się nie widuję,bo się przeprowadziłam. Dlatego,że ludzie żyją dłuuuuugo. Bo gra jest trudniejsza, bo dodatki są fajniejsze. Ja uwielbiam grać w 1, chociaż ostatnio kupiłam sobie 2 i też mi się podoba, chociaż he he te gry mimo tego samego celu i "szkicu" są bardzo różne no to chyba na tyle pa :*
|
|
|
|
#10 |
|
Reputacja: 10
|
Czasem poprostu chce się pograć w coś, co kiedyś dawało tyle przyjemności co w dzisiejszych czasach TS2
A tak na poważnie, w TS1 jest parę fajnych dodatków (gwiazda, abrakadabra), jakich na razie brakuje w wersji trójwymiarowej Simów Myślę, że jeszcze dlatego mnie do nich ciągnie. Mam wszystkie dodatki i przez to więcej możliwości niż w TS2
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|