![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
Rozumiem, że miały być orginalne. No nawet, nawet. Ta nastolatka jest lepsza, ma fajne ząbki :P
|
![]() |
#33 |
Guest
|
![]()
Faktyczne bardzo ładne simki
![]() ![]() Julia: 9,5/10 Kinga: 10/10 ![]() |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]()
Ok, to zaczynam:
Martynika - Bardzo ładna Bianka - Śliczna! Nie dziwię ci się, że to twoja ulubiona simka xP Rozalia - Nawet mi się podoba, przyznam też, że ma troche dziwną twarz (to tylko moje zdanie) Marta - Cudna! Dalia - Bardzo ładna, ale ma trochę twarz zbyt podłużną Michalina - Ładna, ale jest trochę zbyt blada ![]() Ida Nowakowska - Śliczna!!! Sara - Ładna, taka oryginalna ![]() Malwina - Boska! Tara - Bardzo fajna ![]() Nana - Ma bardzo oryginalną urodę, trochę kolor oczu jest taki nienaturalny ale simka mi się podoba Julia - Extra! Kinga - Też jest extra! No, skończyłam. Heh...ale się rozpisałam. PS. Robisz bardzo ładne simki. Pozdro |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]()
Dziękuję za komentarze
![]() Następne simki powinny się pojawić... Chyba w tym tygodniu, ale nie jestem pewna, bo przez ten tydzień codziennie mam próby 'od rana do nocy' :/ Ale postaram sie niedługo dodać coś ciekawego ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() |
#36 |
Reputacja: 10
|
![]()
Z przedostatniego posta:
Tara- ciekawa, ładna, wszystko do siebie pasuje, nie mam żadnych zastrzeżeń, udana Simka Nana- imię jak dla mnie nie takie dziwaczne, jest taka moderatorka na tym forum. ![]() Z ostatniego posta: Dorosła- Julia Bardzo ładna, wydaje sie taka "prawdziwa", nawet te zaczerwienione oczy mi nie przeszkadzają... Jak dla mnie jedna z najładniejszych Twoich Simek do tej pory. ![]() Nastolatka - Kinga Nawet fajna, tylko ta fryzura wydaje się być oklapnięta, nie lubię takich... Myślę, że można było dać inną i do tego jeszcze jakieś inne kolczyki, ale to tylko moje zdanie. ![]() Pozdrawiam
#37 |
Guest
|
![]()
Śliczne simki. Ale niestety muszę się uczepić detali. Otórz pierwsza simka zdaje się być metalówom, niestety nie przepadam za metalami. Natomiast 3 ogolnie jest ładnia, tylko nie pasuje mi jej kształt twarzy. Ogólnie OK!
|
![]() |
#38 |
Guest
|
![]()
po raz kolejny apeluję (błagam!) podajcie mi stronki gdzie te śliczne usta moge znaleźc! Please!
|
![]() |
#40 |
Reputacja: 10
|
![]()
śliczne simki Wika ale jak je zrobilas?
na warsztacie? jakis dodatek? jak zrobic wampirka i jego zabki? jak zrobic ten piekny maijaz bo w sims 2 nie mozna :con: plis help ;(
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|